Medianärvaro - Nyheter & media : Rejmes
skrattar

Medianärvaro

Ny mekaniker i Norrköping
Vi hälsar Christian Karlsson välkommen tillbaka som mekaniker på våra verkstad i Norrköping.
-------------------------------------------------------
Ny mekaniker i Tranås
Simon Karlsson har anställts som lastbilsmekaniker i Tranås. Han ersätter Kim Carlsson som slutat.
------------------------------------------------------
Elmia Lastbil 2014: Volvo satsar på kunskapsöverföring

Volvo visar upp hela sitt produktsortiment från FL och FE till FM och FH. Säkert kommer flaggskeppet FH16 bli extra framträdande, med sin nya 16-litersmotor D16 Euro 6. Tack vare den nya motorn är den återigen världens starkaste lastbil.

Läs mer här >>
-----------------------------------------------------
Presentation av ny medarbetare på Rejmes lastvagnar.

David Högfeldt började som utbildningsansvarig hos Rejmes lastvagnar den 1/5 2014. David kommer närmast från Grönlunds Yrkesutbildningar där han de senaste 5 åren utbildat blivande yrkesförare med tunga körkortsbehörigheter och yrkeskompetensbevis. David utbildar på truck enligt TYA:s riktlinjer och erbjuder även utbildning för Arbete på väg nivå 1 och 2.

David är yrkesförare med ca 15 år på vägarna i hela Europa med allt vad det innebär. Från kolonnkörning med fullmonterade snökedjor i norska fjällen till att på vippen hamna i fängelse i Budapest på grund av att han var i vägen med en buss mm. Historierna är många, passa på att fråga honom när ni träffas på våra YKB- utbildningar.

-------------------------------------------------------

Yrkes SM är avgjort

Tobias Hedberg  som jobbar på Rejmes LV i Örebro slutade på en hedersam tredje plats när Yrkes-SM avgjordes den 14-16 maj.
Efter tre mycket intensiva tävlingsdagar avslutades 2014 års Yrkes-SM med en fantastisk avslutnings- och prisutdelningsceremoni. Nivån på de tävlande var mycket hög och små marginaler avgjorde tillslut och Tobias kunde lika väl ha vunnit tävlingen. Totalt delades 90 medaljer ut till 152 tävlande och av dessa kommer de bästa att bilda kärnan i vårt nästa Svenska Yrkeslandslag som 2014 ska tävla i EM, Lille och 2015 i Sao Paulo, Brasilien. Stort grattis till Tobias från oss alla på Tage Rejmes Lastvagnar.

-----------------------------------------------------

Tage Rejmes – vinnare i tävlingen ”Nordens kommunikationspris 2013” för sin webbplats

Motiveringen lyder:

Ett välfungerande arbetslag med stort engagemang har lyckats nå ut med kreativ kommunikation till såväl befintliga som nya kunder. Vinnaren har arbetat målmedvetet med att stärka kommunikationen genom en frekvent uppdaterad och intressant webbplats med många nyheter.


Här till höger kan du titta på några av Volvo trucks och Volvo Personbilars populäraste youtube-filmer.