om oss - Om oss : Värmlands Bil
Om oss - Värmlands Bil

Vi ska erbjuda det bästa bilägandet i Värmland.

VI ÄR UNIKA. Så som en av två Volvohandlare i landet, både säljer och servar vi personbilar och lastbilar, i samma anläggning.

VI ÄR ETT 40-tal anställda och det är precis lagom för att man ska kunna få en nära och bra sammanhållning i organisationen. Det ger den där familjära känslan som jag hoppas vi kan förmedla till våra kunder i form av en personlig service samt ett tryggt och ekonomiskt bilägande.

VI HAR HÖGA ambitioner vilket innebär att varje kund ska känna att vi kan leva upp till deras förväntningar och helst vill vi överträffa dom. Det gäller självklart både våra privata kunder och företagskunder.

VI SÄLJER nya Volvo och Renault personbilar, Renault transportbilar, Volvo lastvagnar, Isuzu Pick-up och begagnade bilar.

VÅRA VERKSTÄDER servar både personbilar och lastbilar. tillsammans med detta kan vi också erbjuda serviceavtal, finansiering, försäkringar, drivmedel, tvätt och däckhotell.

Via vårt eget Volvkort kan du som kund samla alla bilkostnader på en och samma faktura. enkelt och bekvämt - ett komplett bilägande.