Ruilonderdelen

Zorg dat uw Volvo een Volvo blijft met Volvo-ruilonderdelen

Behoud alle eigenschappen van uw Volvo-truck met Volvo-ruilonderdelen, een economisch interessant alternatief om te zorgen dat uw Volvo een Volvo blijft.

Ruilonderdelen TIJDENS HET revisieproces worden versleten componenten  volledig gedemonteerd zodat hun conditie nauwkeurig kan worden beoordeeld.  De onderdelen worden  daarbij volledig uit elkaar gehaald en grondig schoongemaakt voordat ze worden geïnspecteerd.
Indien nodig worden de hoofdcomponenten opnieuw bewerkt zodat ze voldoen aan de nieuwste technische specificaties.
Alle slijtageonderdelen zoals lagers, afdichtingen, borstels, ... worden vervangen door gloednieuwe originele Volvo Onderdelen.  Na de montage worden de  componenten uitvoerig door de getest om de prestaties en perfecte werking te controleren. 
Alle Volvo ruilonderdelen zijn aantrekkelijk geprijsd en genieten van dezelfde waarborg als onze gloednieuwe Originele Volvo onderdelen.
Indien u de montage toevertrouwt aan de goed opgeleide en ervaren monteurs van een erkende Volvo werkplaats, is de waarborg eveneens van toepassing op de gepresteerde werkuren.

 Ruilonderdelen WANNEER U kiest voor Volvo-ruilonderdelen, kunt u er zeker zijn van topkwaliteit en uitstekende prestaties. Net als toen uw truck nieuw geleverd werd.

 

 

Volvo-ruilonderdelen zijn gereviseerd volgens de strikte richtlijnen voor de kwaliteitsnormen van Volvo Trucks, zodat de gevolgen voor het milieu minimaal zijn.

 Ruilonderdelen BEKIJK DE FILM waarin u ziet hoe Volvo-ruilonderdelen een nieuw leven krijgen na het revisieproces. Klik hier om de film te bekijken.Neem contact op met uw Volvo Trucks dealer als u wilt weten hoe Volvo-ruilonderdelen kunnen zorgen dat uw Volvo een Volvo blijft.