Volvo Trucks chauffeurstraining

Volvo Driver Development

Goed opgeleide chauffeurs zijn de beste investering in veiligheid en laag brandstofverbruik.

Volvo Trucks Diver Development trainingsprogramma biedt een uitgebreid aanbod voor chauffeurs.

1/2 dag chauffeurstraining
U kunt kiezen voor een 1/2 dag Eco Training, waarbij de chauffeur met praktische do's and dont's en aan de hand van het reële brandstofverbruik onmiddellijk zijn rijgedrag kan aanpassen en daardoor veel brandstof kan besparen.

35u erkende nascholing
Volvo Trucks' Driver Development biedt een uitgebreid trainingsprogramma met 5 verschillende modules die voldoen aan de EU-richtlijn 2003/59/EG met betrekking tot 35 uur verplichte nascholing van professionele vrachtwagenchauffeurs. De  nascholing zorgt voor een hogere verkeersveiligheid, lagere kosten voor uw transportbedrijf en minder negatieve milieu-effecten. Volvo heeft de meest veelzijdige opleiding in de branche. Indien het geleerde correct in de praktijk wordt gebracht,  kan maar liefst 5-10% bespaard worden op het brandstofverbruik.

Erkend door KMO-Portefeuille
Volvo Driver Development is een erkend opleidingscentrum voor de KMO-portefeuille. Onze trainingen komen hierdoor in aanmerking voor terugbetaling via de KMO portefeuille.

KMO portefeuille

Waarom Volvo Trucks?

  • Ervaringen uit onze succesvolle chauffeurstraining
  • Kennis van de industrie en onze klanten 
  • Een uitgebreid vooronderzoek bij diverse vooraanstaande organisaties en klanten 
  • En natuurlijk de meest uitgebreide productkennis

Ervaren trainers
De opleidingen worden verzorgd door competente trainers die dankzij hun lange ervaring in de vrachtwagen- en transportbranche trainingen van hoge kwaliteit kunnen bieden met daarin aandacht voor veiligheid en het milieu.