Voortdurend maximale productiviteit van de chauffeur

Voortdurend maximale productiviteit van de chauffeur

Maakt u optimaal gebruik van de beschikbare werkuren? Met Driver Times ziet u direct het antwoord. U ziet direct welke chauffeur het meest geschikt is voor een nieuwe opdracht, welke chauffeur moet pauzeren of zijn dienst zelfs zou moeten beëindigen. Op die manier kunt u voor een maximale productiviteit zorgen en kunt u uw inkomsten verhogen met dezelfde capaciteit.

Chauffeursgegevens voor een probleemloze planning

Chauffeursgegevens voor een probleemloze planning

Er hoeft minder tijd te worden besteed aan de planning en de administratie. Voor een efficiënte transportplanning kunt u in Dynafleet direct zien hoeveel tijd elke chauffeur op basis van de rijtijdenwet beschikbaar is voor nieuwe opdrachten. Details over het rijden, rusten en lossen gaan tot 30 dagen terug, wat handig is voor het factureren en berekenen van het chauffeursloon. 

 Tachograafgegevens op afstand downloaden

Tachograafgegevens op afstand downloaden

Met de service Digitale tachograaf kan het kantoor snel en eenvoudig op afstand de chauffeursgegevens downloaden. Met de service beschikt u altijd over up-to-date gegevens - ongeacht de locatie van de truck en de chauffeur. Duurde het voorheen nog 20 minuten om de gegevens handmatig te downloaden, nu doet Dynafleet dat voor u.


Coach voor de naleving van wet- en regelgeving

Coach voor de naleving van wet- en regelgeving

Met Driver Times kunt u alle chauffeursactiviteiten onder de loep nemen. Om ervoor te zorgen dat de rijtijdenwet wordt nageleefd, wordt onder andere de eerstvolgende nodige pauze op de kaart en in de rapporten met chauffeursactiviteiten weergegeven. Waarschuwingen kunnen worden gegeven in de cabine en op kantoor als een chauffeur de maximaal toegestane werktijd dreigt te overschrijden.

De service Driver Times: 
  • Gegevens van de tachograaf worden automatisch vanuit de truck naar Dynafleet Online gedownload.
  • Alle tachograafbestanden worden in Dynafleet Online opgeslagen, zodat u ze op elk gewenst moment kunt downloaden.
  • Geeft een waarschuwing als een chauffeur zijn maximaal toegestane werktijd dreigt te overschrijden.
  • Kan dienen als basis voor de facturering en berekening van het chauffeursloon
  • Neemt de onzekerheid weg of aan de rijtijdenwet wordt voldaan
  • Vermindert de administratieve werkzaamheden op kantoor