Maak uw wagenpark efficiënter

Maak uw wagenpark efficiënter

Het volgen van uw trucks was nog nooit zo eenvoudig. Gedetailleerde kaarten geven u volledige controle over uw transporttaken. Gegevens over chauffeur en voertuig kunnen rechtstreeks op de kaart worden weergegeven voor directe informatie over een levering. Het feit dat u precies weet waar de lading zich bevindt, biedt voordelen voor u en uw klanten.

Realtime posities

Posities en meer

Dankzij constante updates over de snelheid van de truck, de status van de chauffeur, de verwachte aankomsttijd en nog veel meer behoudt de transportplanner altijd de volledige controle. Voor een follow-up van de gekozen routes kan de positie van de trucks heel eenvoudig op de kaart worden afgelezen.

Meer opdrachten

Meer opdrachten

Dynafleet deelt u tevens mee welke truck het best geschikt is voor een nieuwe opdracht. Met een druk op de knop toont Dynafleet automatisch een lijst met de voertuigen die het dichtst in de buurt van het ophaaladres zijn. Tegelijkertijd geeft het systeem aan welke chauffeurs de bestemming binnen de huidige dienst kunnen bereiken - en welke chauffeurs niet.

Positioning Plus

Positioning+

Positioning+ is een toevoeging ten opzichte van Positioning die per minuut in real-time de positie van uw trucks aangeeft. De Geofence+ functionaliteit brengt u automatisch op de hoogte wanneer een truck een aangepaste geografische zone passeert of afwijkt van een route. Zo kunt u uw transporttaken gemakkelijker onder controle houden, plannen en aanpassen.

De service Positioning:
  • Toont de exacte locatie van de truck tot op het straatniveau.
  • Geeft informatie over tijden, chauffeurs, snelheid, lading en voertuigtype
  • Toont automatisch welke trucks het meest geschikt zijn wanneer een nieuwe opdracht binnenkomt
  • Geofence brengt u op de hoogte wanneer een truck een bepaald geografisch gebied, zoals een terminal binnenrijdt
  • Vereenvoudigt de routeplanning en maakt het makkelijk om de snelste weg naar de bestemming te vinden
  • Navigatiepunten kunnen naar het Volvo-navigatiesysteem in de truck worden verzonden

De service Positioning+:
  • De huidige voertuigpositie wordt per minuut in real-time bijgewerkt.
  • Meldingen van voertuigen die landsgrenzen, door de gebruiker gedefinieerde routes of gebieden passeren met behulp van de functionaliteit van Geofence+.
  • Meldingen als dat nodig is, door Geofence+ te activeren tijdens door de gebruiker bepaalde tijdsintervallen.