Din egen brændstofrådgiver for blot 150 kr om måneden
– det er Fuel Advice

Mange vognmænd oplever betydelige brændstofbesparelser i forbindelse med chaufføruddannelse – men har problemer med at bevare besparelserne. Hvis besparelserne skal opretholdes måned efter måned, kræver det løbende feedback og rådgivning. Det har krævet større investeringer – men ikke længere. Fuel Advice er en ny abonnementsbaseret serviceydelse, der kombinerer de seneste ressourcer med adgang til en brændstofrådgiver. Det betyder, at vognmændene uden at pådrage sig store udgifter kan få regelmæssig brændstofrådgivning til lige netop det antal køretøjer, de ønsker – og dermed kan bevare brændstofbesparelserne på ubestemt tid.

Spar op til 5 %

"Kombinationen af Dynafleet og en specialiseret brændstofrådgiver fra Volvo er perfekt."
"På den måde kan vi fokusere vores kræfter, hvor der er brug for dem for at opnå de bedste resultater. Det er vores erfaring, at vi sikres de bedste resultater og den bedste opfølgning for chaufførerne, når vi har udpeget én bestemt person i vores team som ansvarlig for dette. Vi er ikke i tvivl om, at vi kommer til at opleve virkelig gode økonomiske og miljømæssige fordele med Fuel Advice."

Gitle Sande er administrerende direktør i Magnus Nistad Transport i Norge – en af de første kunder, der tog Fuel Advice i brug.

SÅDAN FUNGERER DET
Når chaufførerne først har fået styr på de nødvendige brændstofbesparende teknikker, er nøglen til langtidsholdbare besparelser en systematisk opfølgning. Det er her, Fuel Advice kommer ind i billedet med personlige analyser i form af en rapport for hvert køretøj med et abonnement. For at det skal fungere optimalt, skal vognmanden udnævne et brændstofambassadør: En person, der kan gennemgå rapporterne fra Fuel Advice og give feedback til de relevante chauffører. Hvis vognmanden på et tidspunkt synes, at der ikke sker fremskridt, kan han kontakte den Volvo-ekspert, som skrev rapporterne, for at få hjælp.

Serviceydelsen Fuel Advice

HVAD ER DER MED I PAKKEN?
Den nye serviceydelse består af tre dele: brændstofrådgivning, en værktøjskasse til brændstofadministration og brændstofstyringssupport. Dynafleet Brændstof og miljø er naturligvis en forudsætning for at kunne indsamle dataene i første omgang.

Hver dråbe tæller

BRÆNDSTOFRÅDGIVNING – VEJEN TIL VARIGE BESPARELSER
Kernen i denne serviceydelse er løbende analyser af den enkelte chaufførs præstation. Ved at følge op på køreteknikker såsom hastighedstilpasning, brug af motor og gear eller tomgangskørsel kan der opsættes mål, så der sikres fremgang. Hver måned leveres der ekspertrådgivning i form af elektroniske rapporter om de ting, som den enkelte chauffør bør foretage sig. På den måde indlæres og bevares de brændstofbesparende færdigheder – og vognmandens brændstofbesparelser opretholdes. Hvis der opstår en hastesituation, kan brændstofrådgiveren til enhver tid sende en meddelelse til brændstofambassadøren.

Fuel Advice-analyse

Du modtager flåde- og gruppeoversigter samt detaljer om den enkelte chaufførs præstation. Ud over at komme med forslag til forbedringer svarer din rådgiver altid meget gerne på spørgsmål om brændstofbesparelser.


VÆRKTØJER OG SUPPORT TIL BRÆNDSTOFAMBASSADØREN
Værktøjskassen til brændstofadministration er brændstofambassadørens direkte forum for hjælp og rådgivning. Den indeholder vejledninger til, hvordan man motiverer og arbejder med chaufførerne – og hvordan man opsætter og når sine mål. Den inkluderer også skabeloner og værktøjer, der gør det lettere at visualisere resultaterne for alle parter. Og når der opdages nye brændstofbesparende tiltag, bliver det delt i værktøjskassen.

Hvis brændstofambassadøren har brug for yderligere hjælp, kan brændstofstyringssupporten hjælpe med forklaringer og svar på specifikke spørgsmål. Det er i sådanne tilfælde, at det især er optimalt, at vognmanden kan tale med den samme Volvo-ekspert, som analyserede brændstofpræstationen og gav råd.