Løsninger til en bedre forretning

Løsninger til en bedre forretning

Dynafleet er udviklet med det formål at give dig rigtige og opdaterede oplysninger når som helst. Og ved at gøre det hjælper systemet dig med at løse adskillige problemer, der vises nedenfor.


Kontrol over brændstofomkostninger

Kontrol over brændstofomkostninger: Rapporter vedrørende brændstofeffektivitet giver alle de oplysninger, du har brug for, om det aktuelle brændstofforbrug og tendenser. Dette gør det nemmere at igangsætte ændringerne i den chaufføradfærd, der kræves for at spare brændstof – og for at følge op på udviklingen over tid.
Forbedret chaufførproduktivitet

Forbedret chaufførproduktivitet: Alle chaufføraktiviteter registreres og vises. Hvor lang tid går der, før der er brug for en pause? Kan chaufføren påtage sig denne nye opgave på sin tur? Alt dette udregnes og præsenteres tydeligt for dig, så du kan få fuld udnyttelse af hvert eneste minut.
Registrering af ledig kapacitet

Registrering af ledig kapacitet:
Dynafleet kan angive de køretøjer, der er bedst egnede til den nye opgave. Faktorer såsom geografisk position, resterende arbejdstid og hastighedsgrænser vægtes, så du nemmere kan træffe den optimale beslutning.

Sporing af køretøj og chauffør

Sporing af køretøj og chauffør:
Udnyttelse af køretøjet vises nøjagtigt i rapporterne. Hvor meget bremser en chauffør? Eller kører i tomgang? Når to chauffører med samme lastvogn skal sammenlignes, kan der sommetider registreres betydelige forskelle. Dynafleet hjælper med at udjævne forskellene, så lastvognen ikke slides i samme grad, samtidig med kørslen forbedres.

Overholdelse af bestemmelser for chauffører

Overholdelse af bestemmelser for chauffører:
Chaufførtider kan være komplicerede. Men ikke med Dynafleet. Flådestyringssystemet hjælper dig med at holde styr på alle chaufføraktiviteter – tidligere og nuværende. Der udløses en alarm både på kontoret og i lastvognen, hvis en chauffør kommer tæt på at overskride den tilladte arbejdstidsgrænse.

Mindre kontorarbejde

Mindre kontorarbejde:
Dynafleet håndterer automatisk en masse af det arbejde, der før blev udført manuelt, f.eks. download af fartskriverdata og analyse af flere køretøjsparametre. Dette reducerer en hel del administration og frigør tid til andre opgaver.

Registrering af miljøpåvirkning

Registrering af miljøpåvirkning:
Miljørapporterne lader dig følge din flådes CO2-emissioner nøje. På anmodning kan rapporterne automatisk sendes til dine kunder. Dette hjælper dig til at handle proaktivt, samtidig med at du sparer tid med analyse af oplysningerne.