Et smukt sted at overleve

De nye førerhuse har ikke kun fået et helt nyt look. De er også vores sikreste førerhuse til dato. For når det kommer til sikkerheden, opfylder Volvo ikke bare de lovmæssige krav. Vi overgår dem.

Bestået den strengeste sikkerhedstest i verden.

Hvis der sker en ulykke, er du godt beskyttet. Vores til dato stærkeste førerhuse har været igennem den enestående svenske kollisionstest. Det er verdens strengeste kollisionstest, og den er udviklet, så den efterligner de kræfter, der opstår i almindelige ulykker. Testen viser, at du har gode overlevelseschancer, hvis lastvognen ruller rundt eller kolliderer med en stillestående genstand ved 80 km/t.
Nyt udvendigt førerhusdesign for Volvo FH

Et dynamisk design.

Buede linjer indhyller førerhuset. Kølergrillen giver et markant look. De dynamiske kurver rundt om forruden fremhæver aerodynamikken. Volvo FH er en lastvogn, der ser ud, som om den er i bevægelse, selv når den holder stille. Dette førerhus har noget helt nyt at byde på i designet. Men det er ikke til at tage fejl af, at det er en Volvo.


Frontunderkøringsværn

Ny frontunderkøringsbeskyttelse. Redder liv ved endnu højere hastigheder.

Volvo var den første producent, der lancerede frontunderkøringsværn – længe inden den blev obligatorisk. Med det nye frontunderkøringsværn overgår vi endnu en gang de lovmæssige krav for at redde andre trafikanters liv. Og for at redde chaufførerne fra forfærdelige traumer. Systemet er nu også effektivt ved selv høje hastigheder. I tilfælde af en kollision kan den give sig helt op til 30 cm (sammenlignet med de tidligere 10 cm).


Den nye Volvo FH16

Volvo FH16. Stil på et helt nyt niveau

Hvis du vælger Volvo FH16, får du ikke blot den mest kraftfulde drivline og et flot interiør. Vores førende model har også en helt unik stil udvendigt:

  • Silkeagtig kølergrill i mørk sølv
  • Detaljer i skinnende krom
  • Tonede glasruder
  • Fås med lakeringen Mystic

Få mere at vide om Volvo FH16