Den nye Volvo FL

Lille, let og kompetent. Perfekt til bykørsel, men også klar til at forlade byens gader.

Langt chassis 4×2 eller 4×4

Totalvægt
Op til 18 ton

Motorer
D5K 210, 240 hk
D8K 250, 280 hk

Førerhuse
dagførerhus, medium førerhus og mandskabskabine
Volvo FL.
Småt er det nye stort.

Kompakt, let at manøvrere og fås nu til flere anvendelsesområder end nogensinde før takket være det udvidede udvalg med den firecylindrede motor og muligheden for at vælge firehjulstræk. Hvis du er på udkig efter en lastvogn, der er lige så komfortabel i tæt bytrafik som ude på grusvejene, er det svært at nævne en lastvogn, der kan overgå Volvo FL.


Den nye Volvo FLSom enkelmandsvirksomhed eller en lille vognmand, hvad gør så Volvo FL til den ideelle transportløsning for dig? Hvad med førstehåndsindtrykket? Den har fået en helt ny front, der er baseret på Volvos lange designarv – den ser rigtig godt ud, og Volvos klassiske look giver automatisk et godt indtryk af dig og din forretning.

Vælg din idealvægt

Takket være det udvidede udvalg af konfigurationer er det lettere end nogensinde at finde en Volvo FL, der stemmer overens med dine ønsker til vægt, lastkapacitet og ydelse. Vælg den firecylindrede D5K-motor for at få en lastvogn, der er 200-500 kg lettere end en sammenlignelig sekscylindret lastvogn. Den fås nu til totalvægte helt ned til 10 ton. 

Den nydesignede stol øger sikkerheden.
Førerstolen i Volvo FL

Sikkerhedszonen

Førerhuset på den nye Volvo FL er et af de sikreste steder i lastvognsbranchen. Både det højt roste Volvo-sikkerhedsførerhus og nye førerstole sørger i endnu højere grad end før for chaufførernes sikkerhed. I kombination med den enestående førerhusergonomi og det flotte interiør er der nu alle muligheder for at få en bedre arbejdsdag og mere effektive skift.

Nyt frontdesign inklusive LED-kørelys.
LED-kørelys

Effektivitet i bevægelse

I tillæg til det nye motorprogram kan Volvo FL bestilles med manuel gearkasse, automatisk I-Sync-gearkasse eller automatgearkasse. Og lastvognen opfylder naturligvis Euro 6-kravene uden at øge brændstofforbruget eller antallet af servicebesøg. Distributionskørsel i byen, affaldshåndtering og en lang række andre krævende opgaver er nu blevet nemmere end nogensinde med Volvo FL; den lille lastvogn med de store ambitioner.

2
Produktoversigt