Dynafleet-mobiilisovelluksella pysyt ajan tasalla tuottavuudesta

Dynafleetin Polttoaine ja ympäristö -palvelua käyttävät kuljetusyrittäjät saavat tietoja kuljetuskaluston ja kuljettajien tehokkuudesta sekä polttoainetaloudesta. Sen avulla voi seurata ajotapoja sekä pienentää hiilidioksidipäästöjä ja alentaa polttoaineenkulutusta jopa 5 prosenttia. Uuden mobiilisovelluksen ansiosta ajojärjestelijät ja kuljetuspäälliköt voivat nyt käyttää näitä tietoja kellon ympäri paikasta riippumatta ja pitää itsensä näin joka hetki ajan tasalla tuottavuudesta.

Jopa 7 prosentin säästöt

"Uuden Dynafleet-sovelluksen avulla voin seurata polttoainetehokkuutta kaikkialta. Kuljettajani alkavat pian käyttää sovellusta toistensa kannustamiseen – se tulee varmasti auttamaan kaikkien saamisessa saman tavoitteen taakse."
Richard Pinel, kirjanpito ja varmuusteknikko, Société Armoricaine de Canalisations, Ranska


Tarkista pistetilanne

TARKISTA PISTETILANNE
Dynafleet-mobiilisovelluksen avulla yrittäjät voivat tarkistaa polttoaineenkulutuksen, kuljettajan ajotekniikan ja ympäristövaikutukset joko koko kaluston tai yksittäisten ajoneuvojen osalta tabletilla tai älypuhelimella. Uudet taloudellisuuspisteet tekevät polttoainetaloudellisuuden kehityksen seuraamisesta helppoa.

Päivitetty versio asettaa kuljettajat järjestykseen polttoainetalouspisteiden perusteella. Jos jonkun ajotavoissa on parantamisen varaa, saat tietää asiasta ensimmäisenä. Kuljettajat voivat nyt kirjautua sisään ja seurata omia pisteitään tietyllä aikavälillä sekä verrata niitä muiden tuloksiin.

Sovellus on saatavana iOS ja Android -käyttöjärjestelmiä käyttäviin mobiililaitteisiin.

DYNAFLEET ANTAA KOKONAISKUVAN
Koska käytettävissä on reaaliaikaisia tietoja ajoneuvojen sijainneista, kuormasta, polttoainemäärästä, ajoajoista, päästöraporteista ja polttoaineenkulutuksesta, yrittäjät selviytyvät yllättävistä tilanteista helpommin. He voivat myös maksimoida tuottavuuden ja tehdä monenlaisia polttoainetta säästäviä päätöksiä. Työpäivän päätteeksi Dynafleet-raporteista saa täydellisen kuvan kunkin ajoneuvon ja kuljettajan suorituksesta.


Dynafleet näyttää parhaan reitin

PARHAIDEN AJOTAPOJEN TALLENNUS
Vaikka kuljettajat olisivat kokeneita ja vaikka Dynafleet osoittaa potentiaaliset polttoaineensäästökohteet, polttoaineen säästäminen edellyttää aina kuljettajan ajokäyttäytymisen muutosta. Siksi kuljettajakoulutus on niin tärkeää. Sekään ei kuitenkaan ratkaise kaikkea, koska hyvät ajotavat on kyettävä säilyttämään arkipäiväisessä ajossa, jotta säästöjä syntyisi ja tuottavuus paranisi. Tässä avuksi tulevat taloudellisuuspisteet, jotka sekä yrittäjä että kuljettajat voivat tarkistaa liikkeellä ollessaan.

OSAATKO ARVATA, MISTÄ SAA JOHTAVAA KULJETTAJAKOULUTUSTA?
Parhaan mahdollisen hyödyn saat Volvon kuljettajakoulutuksesta, kun yhdistät koulutuksen Dynafleetin antamiin ajotapatietoihin.
Dynafleetin ajotapatietojen avulla voit ohjata kuljettajia oikeaan suuntaan. Esimerkiksi rullausprosentti ajetusta matkasta on vahva merkki siitä ajaako kuljettaja taloudellisesti vai ei. Tärkeää on tehdä työtä järjestelmällisesti ja pitkäjänteisesti. Näin varmistat parhaan mahdollisen polttoainetaloudellisuuden ja säästöt ovat pysyviä.

Polttoainetehokkuutta ja kannattavuutta

POLTTOAINETALOUDEN JA KANNATTAVUUDEN NOUSUJOHTEINEN KEHITTÄMINEN
Kokemus kertoo, että polttoaineenkulutuksen pienentyminen vähentää samalla ajoneuvojen kulumista ja kuljettajiin kohdistuvaa rasitusta. Huolto- ja korjauskustannukset pienenevät ja työympäristö paranee. Kuljettajien stressitaso laskee ja tuottavuus tehostuu. Riskinotto vähenee ja kuljetusliikkeen maine kasvaa – käsi kädessä kannattavuuden kanssa.

Tulevaisuudessa yhä useampia kuljetustehtäviä voidaan hallita nykyistä tehokkaammin ja arvokas polttoaine hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla.

DYNAFLEET-MOBIILISOVELLUS
Dynafleetia käyttävät asiakkaat voivat ladata sovelluksen maksutta App Storesta iOS-käyttöjärjestelmälle ja Google Play -kaupasta Android-käyttöjärjestelmälle. Käyttöönottoa varten tarvitsee antaa vain käyttäjätunnus ja salasana.

Dynafleet-mobiilisovellus

KULJETTAJAKOULUTUS
Meiltä Volvolta saat sekä yrityksellesi räätälöityjä että yleisiä kuljettajakoulutuksia. Kaikki koulutukset ovat EU-direktiivin mukaisia.
Kursseilla käsitellään taloudellista ajamista, turvallista ajamista, ensiapua, lainsäädäntöä ja digipiirturia sekä Volvo tekniikkaa. Kurssien tarkoituksena on valmentaa kuljettajia enemmän kuin kouluttaa.

DYNAFLEET – TYÖKALUPAKETTI
Vuonna 2004 käyttöönotetusta Volvon kuljetusten tietojärjestelmästä on kehittynyt kokonaisvaltainen paketti, joka antaa käyttäjälle reaaliaikaisen yleiskäsityksen ajoneuvojen sijainnista sekä tärkeitä tilastoja. Viestintäjärjestelmään yhdistettynä Dynafleetista tulee työntekijän kannalta ihanteellinen käyttöliittymä. Kuljetuspäällikön kannalta tämä online-palvelu on aina lähimmän tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen päässä.

viesti