IMG

Jälleenmyyjähakusovellus älypuhelimille ja tablet-tietokoneille

Volvo Trucksin jälleenmyyjähakusovellus (Dealer Locator app) älypuhelimille ja tablet-tietokoneille tekee helpoksi löytää tietoa lähimmästä jälleenmyyjästä tai korjaamosta.Sovellusta päivitetään jatkuvasti, jotta se kattaa koko Volvo Trucksin palveluverkoston maailmanlaajuisesti.

Volvo Trucksilla on laaja, ja jatkuvasti kasvava maailmanlaajuinen jälleenmyyjäverkosto.  Jälleenmyyjähakusovellus tekee oikean tiedon löytämisestä nopeaa ja helppoa. Älypuhelimen avustuksella on helppoa löytää juuri omaa sijaintiaan lähimmän jälleenmyyjän tiedot.

Sovelluksesta löytyvät myös jälleenmyyjän aukioloajat sekä mahdollisuus saada ajo-ohjeet haluamastaan sijainnista käsin. Käyttäjät voivat myös hakea haluamiaan palveluja ja saada listan lähimmistä jälleenmyyjistä, joilta kyseinen palvelu löytyy.

Jälleenmyyjähaku on käyttäjäystävällinen ja helppo selata. Kun sovellus on näyttänyt tulokset, jotka sisältävät tiedon etäisyydestä lähimpään jälleenmyyjän tai korjaamon toimipisteeseen, kuljettaja voi helposti ottaa yhteyttä jälleenmyyjään tai saada ajo-ohjeet helposti napin painalluksella.

Jälleenmyyjähaussa on tällä hetkellä n. 1200 jälleenmyyjän ja korjaamon tiedot maailmanlaajuisesti ja luku kasvaa jatkuvasti. Sovellus kattaa koko maailman tiedot, lukuun ottamatta Pohjois-Amerikkaa. Tällä hetkellä sovellus keskittyy erityisesti Euroopan alueelle. Lataa Euroopan versio oikeanpuoleisista linkeistä. Jälleenmyyjähakusovellus on saatavilla iPhonelle ja Android-käyttöjärjestelmään. Sovelluksen lataaminen on ilmaista.