Lisa Kelly

Power Truck Show 8.-9.8. Härmässä

Power Truck Show:lla on tänä vuonna kymmenes juhlavuosi ja tapahtumaohjelma on näin ollen erityisen monipuolinen.

Volvo Trucksin osaston löydät perinteisesti heti tapahtuman sisääntulosta. Yksi osastomme vetonauloista on maailmankuulu amerikkalainen kuorma-autonkuljettaja ja tosi-tv-tähti Lisa Kelly, joka tunnetaan muun muassa Rekkakuskit jäällä ja Maailman vaarallisimmat tiet -ohjelmista. Näyttelyn aikana Kelly on myös tavattavissa Volvo Trucksin osastolla perjantaina klo 11, 14 ja 16 sekä lauantaina klo 11, 13 ja 15.
Kelly osallistuu tapahtuman aikana myös useisiin Power Truck Shown ohjelmanumeroihin.

 

Lisa Kelly Volvon osastolla

Vaarallisiin kuljetusolosuhteisiin tottunut kuorma-autonkuljettaja ja tosi-tv-tähti Lisa Kelly on tavattavissa Volvon osastolla perjantaina klo 11, 14 ja 16 sekä lauantaina klo 11, 13 ja 15. Tule varmistamaan ajat Volvon osastolta löytyvistä infoista.

Volvo FH16

Volvo Trucksin osastolla esillä

Volvo Trucksin osaston kalustotarjonta sisältää mm.: Volvo FH16 8x4 puutavara-auton, takateli-tridem 3550 Nm Euro6 –moottorilla, jossa on Globetrotter-makuuohjaamo. Ajoneuvon kokonaismassa on 76t. Kuorma-auto on varustettu muun muassa kuljettajan työtä helpottavalla Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmällä. Kuorma-autossa on Volvon tehdasasenteinen Alucarin päällirakenne. Käytössä on I-Shift -vaihteiston polttoainetaloudellisuusohjelmisto ja I-See –järjestelmä, joka tunnistaa tienpinnanvaihtelut ja hyödyntää tiedot ajon aikana säästäen polttoainetta. Autossa on 9 tonnin paraabelijousitettu etuakseli ja 33 t ilmajousitus takajousituksena.

Esittelyssä on kaksi Volvo FH 6x2 –vetoautoa, joissa on 540 hv, D13-moottori, takateli, takailmajousitus ja Globetrotter-ohjaamo. Käytössä on I-Shift -vaihteiston polttoainetaloudellisuusohjelmisto ja I-See –järjestelmä, joka tunnistaa tien pinnanvaihtelut ja hyödyntää tiedot ajon aikana säästäen polttoainetta. Kuorma-autot on myös varustettu uudella I-Shift DC –kaksoiskytkinvaihteistolla,  jonka avulla vaihtaminen tapahtuu ilman vaihtokatkoksia, vääntövoima säilyy ja matkanteko on entistä tehokkaampaa. Ajoneuvoissa on myös ajo- ja näkyvyyspaketit, jotka sisältävät ajomukavuutta ja turvallisuutta lisääviä lisävarusteita.

Sisällä näyttelyhallissa Volvo FH 6x2 500hv –vetoautossa on D13-moottori, takateli, takailmajousitus ja sen kokonaismassa 68t. Ohjaamo on tilava Globetrotter XL. Kuorma-auto on varustettu muun muassa kuljettajan työtä helpottavalla Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmällä ja uudella I-Shift DC –kaksoiskytkinvaihteistolla. Ajoneuvossa on myös I-Park Cool –pysäköintijäähdytin, joka on integroitu ilmastointijärjestelmään.

 

Iltavalaistus

Lähetä kuva iltavalaistuksesta, osallistu kilpailuun

Power Truck Show:n lauantai-ilta huipentuu kuorma-autojen valoshowhun. Yleisöllä on ensimmäistä kertaa mahdollisuus päästä ihailemaan rakennettuja kuorma-autoja iltahämärällä.

Ota kuva alueelta löytyvästä Volvo kuorma-autosta iltavalaistuksessa ja jaa se meille Volvo Trucks FI –Facebook-ryhmässä viimeistään 13. elokuuta. Palkitsemme parhaat kuvat Volvo tuotepalkinnoilla.

Kun olet lähettänyt kuvan Facebookiin, lähetä myös viesti osoitteeseen markkinointi(at)volvo.com. Kerrothan viestissä t-paitakokosi ja osoitteen, johon mahdollisen palkinnon voi lähettää. Mikäli et käytä Facebookia, voit osallistua kilpailuun lähettämällä myös kuvan edellä mainittuun osoitteeseen.

Lähetettävän kuvan koko on max. 2MB ja kännykkäkameralla otettu kuva riittää. Jakaessasi valokuvan annat Volvo Trucksille luvan sen edelleenkäyttöön markkinointi- tai toimituksellisessa materiaalissa.