Dynafleet app

Kaikki tiedot kaluston tuloksista käden ulottuvilla

Dynafleet-mobiilisovellus antaa reaaliaikasta tietoa kuorma-autojen ja kuljettajien suorituskyvystä – sijainnistasi riippumatta. Erityisen tärkeät tiedot erottuvat selkeästi, ja kustannuksia säästäviin ja ajoneuvon käyttöä tehostaviin toimiin voidaan ryhtyä viipymättä. 

Mukana kuljettajien sijoituksen näyttävä toiminto - myös kuljettajille itselleen
Päivitetty versio asettaa kuljettajat järjestykseen polttoainetalouspisteiden perusteella. Jos jonkun ajotavoissa on parantamisen varaa, saat tietää asiasta ensimmäisenä. Kuljettajat voivat nyt kirjautua sisään ja seurata omia pisteitään tietyllä aikavälillä sekä verrata niitä muiden tuloksiin. Pieni yrityksen sisäinen, ystävällismielinen kilvoittelu kohottaa usein motivaatiota. Mitä enemmän kuljettajia on seurannassa mukana, sitä suurempia ovat säästöt.

Polttoainetalouspisteitä laskeva toiminto
Ainutlaatuisen toiminnon avulla yksittäisten kuorma-autojen ja kuljettajien suorituksia voidaan mitata sekä verrata kuljetustehtävän luonteesta riippumatta. Polttoainetalouspisteet ilmoitetaan selkeinä värikoodeina ja lukuina (0–100) neljältä tärkeimmältä alueelta: ennakointi ja jarruttaminen, moottorin ja vaihteiden hyödyntäminen, nopeudensäätely ja pysähdyksissä.Etkö ole Dynafleet-käyttäjä?
Lue lisätietoja Dynafleetista napsauttamalla tätä.


Tärkeimmät edut
Sovelluksen kätevät yleiskatsaukset sekä yksityiskohtaisemmat tiedot antavat hyvät valmiudet tehokkaampaan toimintaan seuraavilla alueilla:
  • Polttoainetehokkuus
  • Ajoneuvon käyttö
  • Kuljettajan tuottavuus
Sovelluksessa on kolme pääosaa: Hallintanäkymä, ajoneuvotiedot ja kuljettajatiedot. Alla on kuva keskeisistä toiminnoista ja näkymistä.

Lataa ja ryhdy toimeen
Sovelluksen kautta kaikki Dynafleet Online -käyttäjät voivat hyödyntää keskeisiä ajoneuvokalustoa koskevia tietoja iOS ja Android -käyttöjärjestelmiä käyttävillä mobiililaitteilla. Riittää, että lataat ilmaisen sovelluksen ja kirjaudut sisään Dynafleet-tunnuksillasi. iOS-mobiililaitteisiin voit ladata sovelluksen Applen App Storesta ja Android-laitteisiin Google Play -kaupasta.

Asetusten määrittäminen portaaliin
Tee näin, jotta voit hyödyntää polttoainetalouspisteitä laskevaa toimintoa mahdollisimman tehokkaasti:

  • Kirjaudu järjestelmänvalvojana Dynafleet-portaaliin.
  • Rekisteröi kuljettajasi ja anna heille kirjautumistunnukset.
  • Määritä kuorma-autojesi käyttötarkoitus: jakelu, maansiirto tai kaukokuljetus.
  • Dynafleet App -mobiilisovelluksessa näkyy tämän jälkeen lukuja ajoneuvolle määritetyn käyttötarkoituksen perusteella.

Dynafleet mobiilisovellus Windows puhelimille
Dynafleet App -sovelluksesta on tehty ns. ”selainversio” joka toimii Windows-puhelimissa (Windows-ohjelmisto versio 8.0 tai uudempi).

Osoite mistä sovellukseen kirjaudutaan on http://m.dynafleetonline.com. Selainversio toimii myös Firefox- ja Internet Explorer 10 -selainversiolla tai uudemmalla selaimella.