VAS

Zekerheid in onzekere tijden - De waarde van goud

Wereldwijd wordt massaal financiële zekerheid gezocht door in goud te beleggen. Voor de transporteur die zekerheid zoekt in onzekere tijden, biedt Volvo Trucks het Volvo Gold Contract. Het Volvo Gold Contract is een reparatie- en onderhoudscontract dat risico op onverwachte kosten uitsluit. Voor een vaste prijs per maand bent u verzekerd van al het onderhoud en reparaties aan uw wagenpark.

Wat is het Volvo Gold Contract?
Het Volvo Gold Contract is het meest kosteneffectieve reparatie- en onderhoudscontract van Volvo Trucks en omvat preventief onderhoud en alle voertuigreparaties. Het contract bevat ook een op maat gemaakt onderhoudsschema voor iedere individuele truck. Dit plan houdt rekening met de specificatie van het voertuig en de operationele vereisten van het transportbedrijf. Als een unieke optie geeft het contract toegang tot het volledige netwerk van Volvo-werkplaatsen in Europa. Waar de truck zich ook bevindt, u kunt in geval van een noodzakelijke reparatie altijd rekenen op deskundige monteurs.

Wat zijn uw voordelen?
Het Volvo Gold Contract kent een groot aantal voordelen. Ten eerste hoeft u zich als voertuigeigenaar nooit meer zorgen te maken over onverwachte uitgaven. U weet precies hoeveel uw truck elke maand kost, ongeacht wat ermee gebeurt. Dit maakt het makkelijker om klanten scherpe offertes aan te bieden. U hoeft ook niet langer verschillende facturen af te handelen, een groot voordeel wanneer u een omvangrijk wagenpark heeft. Geregeld onderhoud garandeert dat het voertuig altijd in goede conditie is. Bovendien zorgt de perfecte staat van onderhoud voor een hoge restwaarde.

Wat kost het Gold Contract?
Het Volvo Gold Contract is speciaal afgestemd op uw bedrijf, en dat geldt ook voor de prijs. Om de prijs voor het contract te bepalen, doen wij eerst een beoordeling van de werkzaamheden. We kijken onder andere naar voertuigtype, geschat kilometrage per jaar, de conditie van de wegen waarop het voertuig rijdt en het type vracht dat wordt vervoerd. Deze factoren zijn van invloed op de kosten, omdat ze de reparatiefrequentie bepalen en het type reparaties dat in de toekomst mogelijk wordt geacht. De contractperiode is maximaal 8 jaar waarbij een maximaal kilometrage van 1.200.000 km geldt.

Wat hoort er allemaal bij?
Met een Volvo Gold Contract draagt Volvo zorg voor preventief onderhoud aan motor, versnellingsbak, achteras, cabine en stuursysteem. De truck wordt gesmeerd en alle oliën en vloeistoffen worden ververst. De buitenzijde en het chassis van het voertuig ondergaan een grondige inspectie. Reparaties aan de aandrijflijn, elektronica, remmen, chassis, wielen, cabine en versnellingsbak.

Wilt u ook profiteren van de waarde van goud? Neem contact op met uw Volvo Trucks-dealer of bekijk de website pagina over Volvo Gold Contract