Holder hjulene i gang

Med Volvo Trucks som forretningspartner, en utvidet Volvo Gold-kontrakt og en proaktiv tilnærming til vedlikehold settes det nye standarder innen tilgjengelighet.

Nye tilkoblingsmuligheter og et godt utviklet forhandlernettverk gir høy driftstid.
Driftstid
Forbedret Volvo Gold-kontrakt

Nye Volvo FE er nå tilgjengelig med en forbedret Volvo Gold-kontrakt. Med denne kontrakten er lastebilens viktigste systemer eksternt tilkoblet til Volvo-verkstedet, slik at disse kan overvåkes derfra. Dette sikrer at service bare utføres ved behov. Med denne proaktive tilnærmingen er det også mulig å oppdage mindre problemer før de vokser seg store, samt å legge vedlikehold og reparasjoner til perioder der lastebilen ikke er i bruk. Denne nye tilkoblingen maksimerer kjøretøyets tilgjengelighet og lar deg drive transport- og distribusjonsvirksomheten enda mer effektivt.

En lastebils plass er på veien, i full gang med å gjøre jobben sin – og med støtte fra din Volvo Trucks-forhandler er dette enklere enn noensinne

Enklere kostnadsoversikt

Sammen med din Volvo-forhandler kan du utarbeide en unik serviceplan for lastebilen basert på individuelle forretningsbehov og med en fast månedsavgift. Dette gjør det enklere å ha oversikt over kostnadene i tillegg til at det forenkler administrasjonen.

Økt driftstid

Sjåfører, eiere og flåteledere har tilgang til et omfattende, godt utviklet forhandlernettverk som støtter alle servicekontraktene vi tilbyr. Du kan også være sikker på at det bare brukes Volvo Originaldeler til vedlikeholdsarbeidet. I tillegg vil lastebilen alltid være i hendene på kompetente, erfarne Volvo-teknikere.

En slagkraftig pakke

Et kvalitetskjøretøy og et problemfritt eierskap er en solid pakke og avgjørende for kommersiell suksess. Hvorfor ikke la oss bidra til for at du kan ta del i denne kommersielle suksessen?

6
Driftstid