IMG

Dealer Locator för smartphones och läsplattor

Volvo Lastvagnars Dealer Locator smartphone app ger på ett enkelt sätt information om närmsta återförsäljare eller serviceverkstad. Applikationen uppdateras ständigt för att inkludera Volvo Lastvagnars globala servicenätverk.

Volvo Lastvagnars servicenätverk finns utbrett världen över och växer dessutom ständigt. Med hjälp av applikationen Dealer Locator ges möjlighet att snabbt och enkelt ta del av detta stora nätverk. Via en smartphone kan du lätt lokalisera var närmsta servicepunkt ligger i relation till din nuvarande position. Förutom en karta över närmsta återförsäljare eller verkstad, visar applikationen även vilka öppettider och kontaktuppgifter dessa har, samt en vägbeskrivning. Chaufförer kan också söka efter en specifik lastbilsservice och på så vis få fram en förteckning över de alternativ som ligger närmast.

Dealer Locator är väldigt användarvänlig och lättöverskådlig. Efter att sökresultatet visas med information om avstånd till respektive återförsäljare eller verkstad kan chauffören med en enkel knapptryckning sedan ringa, mejla eller få vägbeskrivning till önskad servicepunkt.

I nuläget finns omkring 1 200 verkstäders och återförsäljares geografiska koordinater registrerade i Dealer Locator men arbetet med att uppdatera antalet servicepunkter pågår kontinuerligt. Applikationen finns i dagsläget globalt med undantag för Nordamerika och med tyngdpunkt på marknaderna i Europa. Dealer Locator finns tillgänglig för iPhone, iPad och Android smartphones och läsplattor.