Volvo Service Contracts

Förenkla vardagen.

Det finns ett enkelt sätt att förbättra dina lastbilars tillgänglighet. Samtidigt sänker du ägandekostnaden, får ökad kontroll över verksamheten och mer tid att fokusera på din kärnverksamhet. Vi kallar det Volvo Serviceavtal. Det gör dina fantastiska lastbilar ännu bättre och tillför mervärde till din verksamhet.

Din lastbil är alltid i bra skick

Din lastbil är alltid i bra skick

När du tecknar ett serviceavtal tar vi hand om din lastbil på bästa möjliga sätt och ser till att den alltid är i toppskick. Våra mekaniker sköter underhållet och ser till att den fungerar optimalt. Allt arbete utförs när det passar dig och din verksamhet bäst.

Din verksamhet kan rulla på

Din verksamhet kan rulla på

Låt oss sköta servicen, så ökar du tillgängligheten och förbättrar lönsamheten. Dina leveranser blir mer förutsägbara, effektiva och lönsamma. Och det förbättrar i sin tur relationen med dina kunder.

Full kostnadskontroll

Full kostnadskontroll – mindre pappersarbete

Serviceavtalen tillför inte bara mervärde till verksamheten, de har även en positiv effekt på kostnaderna. Det ger dig bättre kontroll och besparar dig både tid och pengar på administration. Dessutom är en välservad lastbil en bränsleeffektiv lastbil. Detta sänker de totala ägandekostnaderna och förenklar din vardag – så att du kan fokusera på att utveckla din verksamhet.

100 % tillgänglighet

Hur mycket vill du förenkla vardagen?

Svaret på det avgör vilket avtal du ska välja. Alla avtal ger dig en bättre fungerande lastbil, men med Volvo Gold Contract får du dessutom ett bekymmersfritt ägande och ett löfte om 100 procent tillgänglighet.