Dynafleet. Visar resultat.

Dynafleet. Visar resultat.

Precision. Det är precis det som Volvo Lastvagnars vagnparkssystem Dynafleet handlar om. Du kan när som helst visa den exakta positionen och statusen för dina lastbilar och förare. Men inte nog med det: Med hjälp av dessa uppgifter kan du också fastställa exakt vilka områden som behöver förbättras för att uppnå högre lönsamhet. De fyra Dynafleet-tjänsterna gör detta möjligt. Är du redo att sätta igång?

Slut på bränsleslöseriet

Slut på bränsleslöseriet

Vet du hur bränsleeffektiva dina förare är? Och varför vissa lyckas så mycket bättre än andra? Tjänsten Bränsle och miljö gör att du slipper ägna en massa tid åt att analysera fordons- och förardata – och hjälper dig att minska både bränslekostnaderna och utsläppen.
Läs mer om Bränsle och miljö

Förartider – en enkel match

Förartider – en enkel match

Precis så okomplicerat som det ska vara. Dynafleet hjälper dig att hålla koll på föraraktiviteterna i alla lägen. Du får till och med proaktiva meddelanden för att säkerställa att lagstiftningen om förartider efterlevs. I och med att färdskrivardata hämtas automatiskt slipper du en hel del manuellt arbete och administration.
Läs mer om Förartider

Kartlägg hela vagnparken

Kartlägg hela vagnparken

Slut på telefonsamtal och gissningar. Med Dynafleet Positionering visas all information som tidigare var svår att få tag på – enkelt och lättillgängligt. Var är lastbilen just nu? När kommer föraren? Efter två veckors användning kommer du att fråga dig hur du klarade dig utan tjänsten.
Läs mer om Positionering

Håll hytten uppdaterad

Håll hytten uppdaterad

Är du i fjärrtransportbranschen och/eller behöver du ha tät kontakt med förarna? För en fast månadsavgift som inkluderar roaming ser tjänsten Meddelanden till att förarna hålls informerade och är beredda på ändrade planer. Tjänsten möjliggör också snabb och smidig integrering med ordersystemet för direkt kommunikation med förarna. Hur mycket betalar du i nuläget för telefon- och datatrafik?
Läs mer om Meddelanden
Vad stoppar dig?

150 kr

Du registrerar dig helt enkelt för de tjänster du vill ha och behåller dem så länge du önskar – utan några ytterligare förpliktelser. Kostnaden är endast 150 kr per tjänst och lastbil per månad.