novi Volvo FE

Vaš prilagodljivi delovni partner, ki ga odlikujejo odlične vozne lastnosti in prvovrstna produktivnost.

Vlačilec 4x2; šasija s kabino 4x2, 6x2 ali 6x4

D8K (250, 280 ali 320 KM)
Da bo vozilo čim
več na cesti

Volvo Trucks kot vaš poslovni partner, razširjena zlata pogodba Volvo in proaktivni pristop k vzdrževanju vzpostavljajo nova merila razpoložljivosti vozila.

Nova povezava tovornjaka in široka servisna mreža zagotavljata odlično raven razpoložljivosti.
Razpoložljivost
Izboljšana zlata pogodba Volvo

Za novi Volvo FE je na voljo izboljšana zlata pogodba Volvo. V okviru te pogodbe so bistveni deli tovornjaka daljinsko povezani z Volvovo servisno delavnico, ki jih lahko nadzoruje, s čimer vam prihrani nepotrebne obiske na servisu. Ta proaktivni pristop hkrati omogoča zgodnje odkrivanje manjših napak, preden prerastejo v resne težave, ter omogoča načrtovati vzdrževalne posege in popravila takrat, ko je tovornjak po delovnem urniku prost. To novo povezovanje z delavnico omogoča kar največjo razpoložljivost vozila ter učinkovitejše opravljanje prevozov in distribucijskih nalog.

Tovornjak mora biti na cesti in opravljati svoje delo – ob podpori vašega serviserja Volvo je to zdaj laže doseči kot kdajkoli doslej.

Preprostejši pregled nad stroški

Skupaj z Volvovim serviserjem lahko sestavite poslovnim potrebam prilagojen program servisiranja tovornjaka in se dogovorite za fiksne mesečne plačilne obroke. To vam poenostavi nadzor nad stroški in administracijo.

Večja razpoložljivost

Vsaka servisna pogodba voznikom, lastnikom in upraviteljem voznih parkov odpira dostop do naše široko razvejane servisne mreže. Lahko se zanesete, da pri vseh vzdrževalnih posegih uporabljamo samo originalne nadomestne dele. In vaš tovornjak bo vedno v rokah usposobljenih ter izkušenih Volvovih serviserjev.

Prepričljiv paket

Izjemno kakovostno vozilo in lastništvo brez težav pomenita prepričljiv paket in odločujoč dejavnik poslovne uspešnosti. Zakaj nam ne bi pustili, da vam pomagamo k uspehu?

6
Razpoložljivost