Volvo Trucks apps

Volvo Trucks apps

Of u nu in uw truck zit of ergens anders, Volvo Trucks biedt een scala aan handige en leuke apps voor uw iPhone, iPad of andere smartphone of media tablet.
De Volvo Trucks apps kunnen gratis worden gedownload via iTunes App Store en Google Play.

Volvo Trucks Chauffeurshandboek

Volvo Trucks Chauffeurshandboek

Vind uw persoonlijk Volvo Trucks Chauffeurshandboek op basis van uw unieke chassisnummer. Het handboek bevat de gebruiksaanwijzing van uw truck en toont leerzame video's over bepaalde kenmerken van de truck. Als u meer wilt ontdekken over andere Volvo trucks modellen, kunt u ook kiezen uit geselecteerde demochassis. De app ondersteunt Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM en Volvo FMX (niet geldig voor vrachtwagens gebouwd in Zuid-Amerika). Momenteel is de app beschikbaar in het Engels en het Zweeds.
Chauffeurshandboek in Google Play
Chauffeurshandboek in iTunes
Volvo Trucks Chauffeurshandboek - online versie

Truck Finder

Truck Finder – Zoek tweedehands trucks en trailers

Vind uw volgende used truck of trailer hier! De Truckfinder is een handige app en biedt u een gemakkelijke manier om uw volgende truck of oplegger te zoeken en bekijken. U kunt foto's en details van de vrachtwagen op een zeer eenvoudige manier contact opnemen met de dealer.
Truck Finder in iTunes
Truck Finder in Google play

Volvo Trucks Dealer Locator

Volvo Trucks Dealer Locator

Dealer Locator is een handige en eenvoudige manier om de dichtstbijzijnde Volvo-truck dealer te vinden. Op basis van uw locatie vindt u de dichtstbijzijnde van de ongeveer 1.200 dealers. Filter op ondersteunde diensten om de dichtstbijzijnde dealer te vinden die uw probleem kan oplossen.
Dealer Locator in iTunes
Dealer Locator in Google play


Dynafleet

Dynafleet

De Dynafleet app biedt constante updates over de prestaties van trucks en chauffeurs in commerciële vloten - waar u ook bent. Dit maakt het mogelijk om gemakkelijk belangrijke gegevens te zien en zo onmiddellijk acties te kunnen ondernemen voor lagere kosten en een beter voertuiggebruik.
Dynafleet in iTunes
Dynafleet in Google PlayVolvo Trucks Total Cost Calculator 

Volvo Trucks Total Cost Calculator

Hier krijgt u een snel overzicht van uw werkelijke distributiekosten. Het is gebaseerd op cijfers van uw bedrijf en de werkelijkheid. De resultaten zijn misschien wel verrassend - en kunnen u helpen de juiste beslissingen te nemen. Simpel gezegd, kijk hoe deze tool u kan helpen risico's te verminderen en de beschikbaarheid van uw trucks te vergroten, wat leidt tot een hogere winstgevendheid.
Total Cost Calculator in iTunes 
Total Cost Calculator in Google play


Volvo Trucks Magazine

Volvo Trucks Magazine

Volvo Truck is een van de grootste truckmerken in de wereld. Onze trucks worden verkocht en onderhouden in meer dan 140 landen. We hebben altijd genoten van het vertellen over alle interessante taken en exotische locaties waar onze trucks worden ingezet. En nu zetten we een spannende stap in de 21e eeuw met ons tablet magazine.

Volvo Trucks Magazine in iTunes
Volvo Trucks Magazine in Google play


Volvo FH16

FH16

25 JAAR PRESTATIES VAN DE D16!
1987 was een bijzonder jaar voor Volvo Trucks. Toen hebben we voor het eerst de geavanceerde en krachtige in-line, zescilinder, 16-liter motor geïntroduceerd. Sindsdien is de D16-motor in het hart van onze vlaggenschepen. In 2012 vierden we 25 jaar prestaties met de nieuwe Volvo FH16 750, en wij nodigen u graag uit om deel uit te maken van de ‘trucking fun’ door het spelen van dit spel.
FH16 game in iTunes
FH16 game in Google play


Volvo Trucks Owners' Gallery

Volvo Trucks Owners' Gallery

De Volvo Trucks eigenaarspagina is een iPhone uitbreiding van de eigenaarspagina op de loading ramp http://loadingramp.volvotrucks.com/.  favorite.

Owners' Gallery in iTunes
Owners' Gallery in Google play