Ieder detail telt

… en het zijn de details die het grote geheel vormen. Dat is de boodschap in de nieuwe zakelijke presentatie van Volvo Trucks, waarbij gebruik wordt gemaakt van een innovatieve, interactieve indeling met hotspots waarmee u meer te weten kunt komen. Voorop lopen in elk opzicht – dat onderscheidt Volvo Trucks van de concurrentie.

Binnen onze hele organisatie concentreren we ons op onze kernwaarden: kwaliteit, veiligheid en zorg voor het milieu. Maar het is ons voortdurende streven naar verbetering waarmee we vooruitgang waar kunnen maken. Verbetering op elk niveau van de organisatie met inbegrip van elke kleine wijziging.

m  Bekijk de film hierboven. Als u rechts boven een oogicoontje
 ziet, kunt u klikken in het beeld en krijgt u extra
 informatie.

 

Bekijk de details
De interactieve indeling van deze film maakt de film zeer geschikt voor presentaties. De intuïtieve navigatie vergemakkelijkt het bestuderen van de details. Bekijk de film en ontdek de wereld van Volvo Trucks!

Volvo trucks worden verkocht en onderhouden door meer dan 650 dealers en 1450 werkplaatsen in meer dan 130 landen wereldwijd.

Meer dan 90 procent van onze trucks vallen in de zware categorie, meer dan 16 ton, waarmee de Volvo Truck Corporation de op twee na grootste producent van zware trucks ter wereld is.

We beschikken over negen fabrieken wereldwijd en acht fabrieken die eigendom zijn van lokale partners.

>>> Bezoek de Volvo Trucks Global website