Volvo Trucks - duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

Met meer dan 100.000 werknemers en met ondernemingen verbonden aan transport en welzijn verspreid over de hele wereld, maken onze activiteiten deel uit van het dagelijkse leven van ontelbare mensen. Dit biedt de Volvo Group de mogelijkheid om op een positieve wijze bij te dragen aan de maatschappij, zowel op het vlak van het sociale, het economische als milieu.

Deel van ons dagelijks werk
Duurzame ontwikkeling is een onderdeel van de dagelijkse activiteiten binnen de Volvo Group. We zien dit als een essentiële voorwaarde voor winstgevendheid op lange termijn, zowel voor de klant als voor de aandeelhouder.
 

Voor toekomstige generaties
Onze focus ligt op kwesties waar wij de grootste voordelen kunnen aanbieden en op oplossingen die bijdragen tot een duurzame maatschappij: een maatschappij die toelaat dat de huidige generatie aan haar behoeften kan voldoen, zonder de toekomstige generaties te compromitteren.

De Volvo Group in de maatschappij
Als belangrijke speler in vele gemeenschappen, focussen wij op onze impact zowel als werkgever als op de lokale maatschappij.
Als leverancier van commerciële transportoplossingen, focussen wij op duurzame mobiliteit en op de klimaatuitdaging.
Als wereldbedrijf delen wij onze kennis en werken wij samen met zakenrelaties, de overheidsinstanties, klanten en andere actoren.