Originele Volvo-onderdelen

Originele Volvo onderdelen houden uw truck op de weg.

Uw Volvo-truck is gebouwd voor u en met aandacht voor kwaliteit tot in de kleinste details. Wanneer de truck nieuw is en in originele staat, zijn de prestaties optimaal en op en top betrouwbaar. Dus waarom houdt u dat niet zo?

Originele Volvo-onderdelen houden uw truck op de weg zodat deze 100% inzetbaar is en winst voor uw bedrijf kan opbrengen. Met de juiste onderdelen en specificaties functioneert uw truck in perfecte harmonie, met lage brandstofkosten en een minimale uitstoot. Originele Volvo-onderdelen zijn van belang om de inzetbaarheid te maximaliseren en het truckbezit zo winstgevend mogelijk te maken.


Originele kwaliteit en actuele kennis

Originele kwaliteit en actuele kennis.

Wanneer uw truck bij de Volvo dealer wordt onderhouden, weet u zeker dat we alleen originele Volvo-onderdelen gebruiken om de originele staat te behouden. Alle service wordt uitgevoerd door onze deskundige technici die continu worden bijgeschoold om hun expertise te vergroten en op de hoogte te blijven van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Onze werkplaatsen zijn uitgerust met efficiƫnte diagnosesystemen en databases, een compleet assortiment speciale gereedschappen en de meest recente onderhoudsdocumentatie. Wanneer uw truck naar een Volvo Trucks-werkplaats komt, informeren we u altijd vooraf over welke onderhoudsservices wij aanbevelen en wanneer uw truck weer gereed zal zijn.

De juiste onderdelen

De juiste onderdelen.
Op tijd op de juiste plek.

Volvo Trucks is actief in meer dan 140 landen via een goed opgezet netwerk van kwaliteitswerk plaatsen en dealers. Volvo levert meer dan 100.000 verschillende onderdelen. Dankzij ons geavanceerde logistieke systeem ontvangt u het gewenste onderdeel altijd snel en gemakkelijk, via uw Volvo-dealer of in de Volvo Trucks-werkplaats wanneer het tijd is voor onderhoud. Bovendien beloven we dat we alle vitale onderdelen voor de truck zullen leveren, gedurende ten minste 15 jaar nadat het model uit de productie is genomen. Uw truck blijft dus nog jarenlang volledig inzetbaar.

Waar voor uw geld

Waar voor uw geld.

Het verschil tussen uitstekende en slechte kwaliteit gaat veel verder dan het uiterlijk. Materiaalkeuze of toleranties zijn bijvoorbeeld niet zichtbaar, maar maken op de lange duur veel verschil uit. We hebben onze onderdelen grondig getest om optimale prestaties en een perfecte montage in uw Volvo-truck te garanderen. Daarom kunnen we vol vertrouwen zeggen dat originele Volvo-onderdelen u waar bieden voor uw geld. U weet dat u erop kunt vertrouwen dat ze probleemloos samenwerken met de andere componenten in de truck. Met de Volvo-garantie, inclusief onderdelen, arbeidskosten en gevolgschade, kunt u altijd met een gerust gevoel op weg.
Voor meer informatie betreffende de Volvo-garantie, neemt u contact op met uw Volvo Trucks dealer.