Voortdurend maximale productiviteit van de chauffeur

Voortdurend maximale productiviteit van de chauffeur

Maakt u optimaal gebruik van de beschikbare werkuren? Met Driver Times ziet u direct het antwoord. U ziet direct welke chauffeur het meest geschikt is voor een nieuwe opdracht, welke chauffeur moet pauzeren of zijn dienst zelfs zou moeten beëindigen. Op die manier kunt u voor een maximale productiviteit zorgen en kunt u uw inkomsten verhogen met dezelfde capaciteit.

Chauffeursgegevens voor een probleemloze planning

Chauffeursgegevens voor een probleemloze planning

Er hoeft minder tijd te worden besteed aan de planning en de administratie. Dynafleet laat u voortdurend weten hoeveel tijd elke chauffeur kan besteden aan nieuwe opdrachten, op basis van de EU rij- en rusttijden wetgeving. Details over het rijden, rusten en lossen is nuttig voor de facturatie en het berekenen van de chauffeurslonen.

 Tachograafgegevens op afstand downloaden

Tachograafgegevens op afstand downloaden

Met de service Digitale tachograaf kan het kantoor snel en eenvoudig op afstand de chauffeursgegevens downloaden. Met de service beschikt u altijd over up-to-date gegevens - ongeacht de locatie van de truck en de chauffeur.


Coach voor de naleving van wet- en regelgeving

Coach voor de naleving van wet- en regelgeving

Met Driver Times kunt u alle chauffeursactiviteiten onder de loep nemen. Om ervoor te zorgen dat de rijtijdenwet wordt nageleefd, wordt onder andere de eerstvolgende nodige pauze op de kaart en in de rapporten met chauffeursactiviteiten weergegeven. Waarschuwingen kunnen worden gegeven in de cabine en op kantoor als een chauffeur de maximaal toegestane werktijd dreigt te overschrijden.

De service Driver Times: 
  • Gegevens van de tachograaf worden automatisch vanuit de truck naar Dynafleet Online gedownload.
  • Alle tachograafbestanden worden bewaard in Dynafleet online en kunnen op elk moment geëxporteerd worden.
  • Driver times prognose bewaakt continu de chauffeurstijden en waarschuwt de wagenparkbeheerder van te voren als er een inbreuk dreigt.
  • Kan dienen als basis voor de facturering en berekening van het chauffeursloon
  • Minimaliseert de onzekerheid om te voldoen aan de rij- en rusttijden wetgeving
  • Vermindert de administratieve werkzaamheden op kantoor