Dynafleet app

Prestaties van uw wagenpark – meteen in uw handen

De Dynafleet app biedt constante updates over de prestaties van uw trucks en chauffeurs - waar u ook bent. Zo kunt u heel eenvoudig kritische informatie consulteren en onmiddellijk acties ondernemen om kosten te besparen en uw voertuig (nog) beter in te zetten.

Update – nu met chauffeursprestaties
Met de bijgewerkte versie kunt u de prestaties van uw zien op basis van een totale score voor brandstofverbruik. Als iemand een chauffeurstraining nodig heeft, dan weet u dat als eerste. De chauffeurs kunnen nu inloggen en hun eigen brandstofverbruik gedurende een periode bijhouden en het resultaat met anderen vergelijken. Waarom niet een vriendelijke interne competitie houden om de motivatie te vergroten? Hoe meer chauffeurs u hierbij betrekt, hoe meer geld u kunt besparen.

Nieuw! Brandstofefficiëntie score
Deze unieke functie in de sector laat u toe om de prestaties van individuele trucks en chauffeurs te meten en te vergelijken ongeacht het type transport. De brandstofefficiëntie scores worden gepresenteerd in duidelijke kleurcodes en cijfers van 0 tot 100 op 4 belangrijke vlakken:  anticiperen en remmen, gebruik van de motor en de versnellingsbak, snelheid aanpassen, en stilstand.

Nog geen Dynafleet gebruiker?
Bekijk meer informatie over Dynafleet


Ontdek de belangrijkste voordelen
De directe overzichten en de gedetailleerde informatie in de app vormen de basis voor een betere
  • Zuinig rijden
  • Voertuiggebruik 
  • Productiviteit van de chauffeur

De app bevat 3 onderdelen: Dashboard, Voertuig en Chauffeur. Hieronder ziet u de centrale functies en schermen van zowel smartphone als tablet.

Download en aan de slag
Alle Dynafleet Online gebruikers kunnen toegang krijgen tot essentiële vloot informatie in hun smartphone of tablet. Download gratis de App in de Apple AppStore of Google Play of surf naar de mobiele site voor uw Windows phone. Gebruik uw Dynafleet login om te starten.

Portal setup voor de beste nauwkeurigheid
Door onderstaande stappen te volgen, haalt u het beste uit de Brandstofefficiëntie score:

  • Log in als beheerder in de Dynafleet-portal
  • Meld uw chauffeurs aan en zorg voor inloggegevens
  • Wijs uw trucks toe aan een type gebruik: distributie, bouw en langeafstandtransport. 
  • De cijfers in de app worden nu gemeten op basis van het transporttype dat u aan het voertuig heeft toegewezen