De eenvoudige manier om brandstofkosten te verlagen

De eenvoudige manier om brandstofkosten te verlagen

Met Fuel & Environment kunt u de prestaties van uw trucks en chauffeurs exact volgen. In luttele seconden kunt u op basis van tal van parameters rapporten opstellen en zien waarom de ene chauffeur een hoger brandstofverbruik laat noteren dan een andere chauffeur in precies dezelfde truck. Op deze manier kunnen potentiële besparingen sneller en nauwkeuriger worden vastgesteld dan ooit tevoren.


De nadruk op het brandstofverbruik

De nadruk op het brandstofverbruik

Het rapport Score voor brandstofverbruik biedt u direct een overzicht van het brandstofverbruik voor uw chauffeurs en hun trucks. Een score tussen 0 en 100, weergegeven in kleurcodes en cijfers, laat u de prestaties binnen vier hoofdgebieden zien: anticiperen en remmen, gebruik van motor en versnellingsbak, snelheidsaanpassing en stilstand.

Ondersteuning van besparingen op langere termijn

Ondersteuning van besparingen op langere termijn

Met de functie Score voor brandstofverbruik kunt u uw chauffeurs zowel in detail vergelijken als zoeken naar trendmatige ontwikkelingen. De combinatie maakt de Score voor brandstofverbruik het perfecte hulpmiddel voor het actief coachen van chauffeurs – en voor het beheren van uw brandstofverbruik op de lange termijn.

Driver Coaching

Driver Coaching

Driver Coaching is een in-cab-functie die de bestuurder tips geeft om zuiniger te rijden. Het levert een continue analyse gedurende het hele traject zodat de bestuurder kan reageren op veranderende omstandigheden.


Laat uw bedrijf groeien

Laat uw bedrijf groeien

Door het verbeteren van het brandstofverbruik verkleint u tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk. Met een degelijke documentatie over emissiewaarden kunt u nieuwe milieubewuste klanten aanspreken en bestaande milieubewuste klanten meer aan u binden. Met Dynafleet kunnen milieurapporten zo vaak als u wilt automatisch naar de klant worden verzonden.

De service Fuel & Environment:
  • Geeft een duidelijk overzicht van onder andere brandstofverbruik, gereden afstand en emissieniveaus.
  • Stelt u in staat om het brandstofverbruik van een bepaalde chauffeur te analyseren
  • Biedt overzichtelijke rapporten waarmee mogelijkheden voor het besparen van brandstof duidelijk kunnen worden vastgesteld
  •  Stelt u in staat speciale rapporten over het brandstofverbruik op te stellen voor consistente besparingen op de lange termijn
  • Waarschuwt wanneer er significante verschillen zijn in het brandstofniveau als gevolg van mogelijke diefstal van brandstof
  • Stelt rapporten over emissieniveaus op die automatisch naar klanten kunnen worden verzonden
  •  Driver Coaching in de cabine.