Bespaar tot 5 procent brandstof. Blijvend.

Bespaar tot 5 % brandstof. Blijvend.

Uw brandstofverbruik verlagen is eenvoudig. Het brandstofverbruik laag houden is een stuk lastiger. Met de service Fuel Advice helpt een persoonlijke coach u om uw brandstofverbruik tot 5 % te verlagen. Dankzij de geregelde follow-ups en professionele begeleiding blijft dat ook zo.

Geen rapporten meer analyseren

Geen rapporten meer analyseren

U beschikt over een persoonlijke rijstijl coach die u helpt om blijvende brandstofbesparingen te bereiken. Uw coach bespaart u tijd door de rijtechnieken van uw chauffeurs te analyseren, ze te voorzien van praktische tips en ze te wijzen op aandachtspunten om het rijgedrag te verbeteren en blijvende besparingen te realiseren. U ontvangt regelmatig advies via e-mail, waardoor u in realtime de juiste beslissingen kunt nemen.

Uw brandstofbesparing ondersteunen

Uw brandstofbesparing ondersteunen

U ontvangt wagenpark- en groepsoverzichten evenals gedetailleerde informatie over het rijgedrag van de afzonderlijke chauffeurs. Naast het vaststellen van gebieden die voor verbetering vatbaar zijn, beantwoordt uw coach graag al uw vragen over brandstofbesparing.

Coaching op vele manieren

Coaching op vele manieren

Naast het hebben van uw eigen brandstof coach ondersteunt de Toolbox u bij het opzetten van een eenvoudige werkwijze en bij het volgen van de vooruitgang. Het voorziet u tevens van de laatste ontwikkelingen op het gebied van brandstofbesparing, verandermanagement en motivatie. Nog vragen? De supportafdeling van Fuel Advice beantwoordt ze graag.

Hoeveel kan ik besparen?

Hoeveel kan ik besparen?

Een truck die 140.000 km per jaar rijdt, kan met de ondersteuning van Fuel Advice € 2500 aan brandstofkosten besparen. Met maandelijkse servicekosten van € 20 per truck kunt u wel nagaan dat u uw geld goed heeft besteed.

Eenvoudig aan de slag

Eenvoudig aan de slag

Het begint bij een bezoek aan uw dealer. Als Dynafleet – het wagenparkbeheersysteem van Volvo – is geïnstalleerd en actief is, bent u er al helemaal klaar voor. Als dit nog niet het geval is, kunnen wij het systeem achteraf in elk truckmodel inbouwen.