Volvo Service Contracts

Verbeter uw dagelijkse praktijk.

Er is een gemakkelijke manier om de inzetbaarheid van uw trucks te verbeteren. En tegelijkertijd de eigendomskosten te verlagen, meer grip te krijgen op de bedrijfsactiviteiten en meer tijd over te houden voor uw kerntaken. Dat kan met Volvo-onderhoudscontracten. Uw toch al geweldige truck vormt een toegevoegde waarde voor uw bedrijf.

Uw truck is altijd in topvorm

Uw truck is altijd in topvorm

Met een onderhouds- en herstellingscontract doen wij ons uiterste best om uw truck in topvorm te houden. De truck wordt onderhouden door gekwalificeerde techniekers die zorgen dat de truck optimaal presteert. En dat ook nog eens op een tijdstip dat u schikt, om uw werkzaamheden zo min mogelijk te verstoren.

Voor een probleemloze bedrijfsvoering

Voor een probleemloze bedrijfsvoering

Als u ons uw truck laat onderhouden, zijn inzetbaarheid en winstgevendheid gegarandeerd. Uw leveringen zijn beter voorspelbaar, efficiƫnter en winstgevend. Dat verbetert de relaties met uw bestaande klanten.

Volledige kostenbeheersing

Volledige kostenbeheersing - minder administratie

Onderhoudscontracten leveren niet alleen een meerwaarde op voor uw bedrijf, ze hebben ook een positief effect op de kosten. U hebt meer controle, bespaart tijd en geld op administratie en krijgt een goed onderhouden truck die zuiniger rijdt. Het resultaat: lagere eigendomskosten en minder werk voor u, zodat u zich kunt richten op de groei van uw bedrijf.

100% inzetbaarheid

Hoe graag wilt u de dagelijkse praktijk verbeteren?

Het antwoord daarop bepaalt in feite welk contract het beste bij u past. Alle contracten zorgen dat uw truck beter presteert, maar met Gold krijgt u bovendien zorgeloos eigendom en 100% inzetbaarheid.