Volvo Trucks Financial Services

Volvo Financial Services.
Uw weg naar de toekomst.


Uw Volvo-truck is een hoogwaardig voertuig dat veilig is en bij uitstek geschikt voor uw bedrijf. Dat geldt ook voor onze mogelijkheden om u te helpen met financiële oplossingen, waarin we kennis van de branche combineren met de wens om uw bedrijf en uw trucks vooruit te helpen.

Volvo FM lossen

Wij vinden uw wensen belangrijk

De kennis van Volvo Trucks en onze betrokkenheid bij uw bedrijf zijn uniek. Ondanks seizoensafhankelijke inkomensverschillen en moeilijke tijden geloven we dat onze trucks u succes zullen brengen. Ook bieden we de flexibiliteit die u nodig heeft om veilig verder te kunnen komen. Financiële oplossingen gaan over cijfers, maar dat zijn wel uw cijfers. Op basis van onze industriële expertise en onze mogelijkheid om financiële oplossingen te bieden, kunnen we voldoen aan al uw wensen.

Volvo FH met mc

Moet u de truck kopen of leasen?

Een nieuwe Volvo-truck is een geweldige investering, maar nieuwe tijden vragen om een nieuwe manier om met financiën om te gaan. Misschien is contant of krediet niet langer de juiste oplossing voor u. Gelukkig bieden we een aantal andere opties, en zullen we uw wensen zorgvuldig beoordelen zodat u de juiste manier kunt kiezen. 

In de truck

Neem geen risico´s en kies voor de nieuwste trucks

Het is cruciaal voor alle betrokken generaties dat de toekomst van uw bedrijf wordt veiliggesteld. Als u investeert in een nieuwe Volvo-truck, helpen wij u bij het beheren van de financiële risico´s. Wij zorgen daarvoor, terwijl u beschikt over onze nieuwste voertuigen tegen een scherp maandelijks tarief. 

In het kantoor

Focus op groei - laat de rest aan ons over

Wilt u zich bezighouden met de groei van uw bedrijf en maximalisering van toekomstige winsten? Laat dan alle truckzaken aan ons over. Volvo´s meest uitgebreide financiële pakketten omvatten financiering, verzekering, herstellingen en onderhoud. Deze voegen waarde toe voor uw bedrijf, consolideren uw kosten, besparen tijd en laten de operationele controle geheel in uw handen.
 


Pijl  Zoek uw dichtstbijzijnde dealer

Onze dealers staan klaar om u de service te bieden die u verdient.