Volvo FM

Operationele Lease - Flexirent


Met Operationele Lease kunt u beschikken over de nieuwste trucks tegen een zeer concurrerende prijs per maand. Bovendien blijven wij de eigenaar zodat u weinig financieel risico loopt.

Volvo FM tank

Minder problemen, meer gericht op kerntaken

Operationele Lease staat gelijk aan eenvoud. U betaalt een vast maandbedrag en beschikt over alle voordelen van de truck, terwijl het eigendom niet wordt overgedragen. Dit maakt de begroting en boekhouding zeer eenvoudig, u krijgt betere controle over uw financiën, andere kredietbronnen hoeven niet te worden aangesproken en u kunt zich richten op uw bedrijf. U least gedurende een vaste periode een gloednieuwe truck en ruilt deze vervolgens in voor een nieuwe model, zodat uw wagenpark steeds up-to-date is.
Volvo FM lossen

Een paar financiële feiten en hints

De leasekosten zijn operationele kosten en kunnen van de belasting worden afgetrokken. Het financiële risico is minimaal, aangezien wij eigenaar blijven en het risico van het restbedrag dragen. U bent verantwoordelijk voor herstellingen, onderhoud en verzekeringen. Als u goed voor de truck zorgt, verhoogt u de inzetbaarheid en productiviteit. U kunt uw boekhouding optimaliseren : u kunt een investering buiten de balans houden of een extra bedrag ten laste van de algemene kosten nemen

Belangrijkste aspecten van Operationele Lease

  • De truck wordt gedurende een bepaalde periode geleased
  • Eigendom en financieel risico blijven bij Volvo
  • Gemakkelijker begroten
  • Optimalisatie boekhouding
  • Betere cashflow 
  • Toegang tot de nieuwste voertuigen tegen lage maandelijkse kosten
  • Andere kredietbronnen hoeven niet te worden aangesproken 
Operational Lease













Welke financiële oplossing past het beste bij u?

Wilt u financieel advies, neem dan contact op met uw lokale Volvo Trucks dealer Volvo Trucks dealer