Volvo FE Hybrid

Brandstof besparen is cruciaal

Het brandstofverbruik van de Volvo FE Hybrid is de factor die uw ecologische voetafdruk veruit het sterkst beïnvloedt. Gelukkig laat u door te kiezen voor de Volvo FE Hybrid al blijken dat u het belangrijk vindt om het dieselverbruik tot een minimum terug te brengen.


Verlaag uw brandstofverbruik met een derde

Verlaag uw brandstofverbruik met een derde

De parallelhybridetechnologie in de Volvo FE Hybrid maakt het mogelijk om het brandstofverbruik voor een vuilniswagen met maximaal 30% te verlagen (met inbegrip van de elektrische opbouw) en voor een distributietruck tussen 15-20%. Dat is goed nieuws voor het milieu en het bewijs voor uw milieuvriendelijke profiel.

Meer onderhoud, meer besparing

Meer onderhoud, meer besparing

Regelmatig onderhoud is een belangrijke factor om het brandstofverbruik zo laag mogelijk te houden. Als u uw truck geregeld laat controleren, zorgt u dat deze altijd perfect is ingesteld om het dieselverbruik laag te houden. Een Volvo Gold Service Contract maakt onderdeel uit van het Volvo FE Hybrid-aanbod. Het contract biedt u volledige controle over alle servicekosten en voorkomt onverwachte kosten.

Bewust tanken

Bewust tanken

Als u een bewuste keuze maakt bij het tanken, gaat uw CO2-uitstoot nog verder omlaag. Het diagram rechts laat zien hoe de verschillende mengingen die geschikt zijn voor de Volvo FE Hybrid, de uitstoot beïnvloeden.