Koplampen van de nieuwe Volvo FMX

Verlichtend nieuws.

Nu ziet u echt het licht aan het eind van de tunnel. De krachtige koplampen zijn verbeterd en geven een krachtige, brede en gelijkmatige verlichting met een zeer groot bereik, zodat bouwtaken relaxed en veilig kunnen worden uitgevoerd.

De vergelijking hierboven geeft het lichtpatroon aan met standaard halogeenlampen.


Krachtige koplampen Volvo FMX

Grootlicht.

De Volvo FMX voelt zich prima thuis in het donker. De koplampen produceren een krachtige lichtbundel waardoor u ver vooruit kunt kijken. Net zo belangrijk is het dat u opvalt voor andere weggebruikers.

De missie van Hanna Degerman voor goed zicht – lees het interview

Koplampbescherming Volvo FMX

Koplampbescherming.

Niemand vindt het prettig om met één lamp te rijden, vooral de chauffeur niet. De stevige bevestigingen beschermen de lampen tegen trillingen en zorgen dat de lampbehuizingen op hun plek blijven, zelfs wanneer u tegen iets opbotst. Bij zware rijomstandigheden in de bouw is het van belang om het koplampglas te beschermen. Daarom bieden we twee opties voor koplampbescherming.

Volvo FMX Bi-Xenon

Bi-Xenon.

Met koplampen die zijn uitgerust met Bi-Xenon ervaart u een helderheid van een heel andere orde. Bi-Xenonlampen gaan bovendien langer mee dan gewone halogeenlampen.

Automatische koplampen

Aan bij zonsondergang en uit bij zonsopkomst. Automatisch.

De koplampen zijn nu uitgerust met een optionele automatische schakelaar. Net als bij een personenauto detecteert een sensor wanneer het dimlicht moet worden ingeschakeld om dit automatisch voor u te doen. En zodra de lichtomstandigheden dat toelaten, wordt automatisch teruggeschakeld naar de dagrijverlichting.

Nieuwe koplampen Volvo FMX 
  1. Richtingaanwijzer aan zijkant
  2. Grootlicht
  3. Dimlicht
  4. Richtingaanwijzer
  5. Unieke dagrijverlichting
LED-strips die een unieke V-vorm geven en laten zien dat er een Volvo nadert.