Volvo FM

De Volvo FM zet de toon voor regionale distributie en de lange afstand.
 

Max. treingewicht:
18 tot 120 ton

Chassishoogte:
XL, L, M, H

Motoren:
D11C: 330, 370, 410, 450 pk
D13C: 380, 420, 460, 500 pk

Globetrotter LXL-cabine voor Volvo FM

Globetrotter LXL-cabine

De Globetrotter LXL-cabine biedt maximaal comfort voor twee personen. De extra hoogte biedt een royale overnachtingsaccommodatie, volledige stahoogte, een overvloed aan binnenruimte en heel veel bergruimte.

Instrumentenpaneel
Met het lichtgebogen dashboard zijn alle bedieningselementen binnen handbereik van de chauffeur. In het midden bevindt zich een combi-instrument met een groot, duidelijk afleesbaar zwart-wit informatiedisplay.

Cabinepakketten
Als u het rijden nog veiliger of comfortabeler wilt maken, kunt u kiezen uit verschillende cabinepakketten voor de Volvo FM. Diverse handige voorzieningen zijn verzameld in één pakket met een voordelige totaalprijs. Tot deze voorzieningen behoren een geavanceerd audiosysteem, intelligente systemen die de actieve veiligheid verhogen en bi-xenonkoplampen.

U kunt kiezen uit de volgende pakketten: Driver, Visibility, Personal Safety & Security, Safety en Safety Pro, Relax en Audio.
Opbergruimte
  • Twee grote opbergvakken met rolluiken en zes DIN-compartimenten boven de voorruit.
  • Bekerhouder, pennenhouder, opbergnet en opbergvak voor kleine voorwerpen geïntegreerd in het dashboard
  • Onder het bed bevinden zich twee grote opbergruimten die van buitenaf toegankelijk zijn

Overnachtingsaccommodatie
Comfortabele slaapgelegenheid voor twee personen, een bed beneden (700x2000 mm) en een bed boven (600x1900 mm). Het bovenbed is ook leverbaar in een comfortuitvoering (700x1900 mm).