Volvo FMX - Ontwerp exterieur 1

Volvo FMX

De Volvo FMX is echt een beest, geconstrueerd en gebouwd voor de zwaarst mogelijke omstandigheden voor trucks. En nog een beetje meer.

Max. treingewicht:
18 tot 48 ton

Chassishoogte:
Constructie of weguitvoering 

Motoren:
D11C: 330, 370, 410, 450 pk
D13C: 380, 420, 460, 500 pk

Een buitenkant die vrijwel alles aankan

Een truck die is ontworpen voor jarenlang gebruik bij zware bouwwerkzaamheden, krijgt in zijn leven ongetwijfeld veel te verduren. We hebben de Volvo FMX daarom zo ontworpen dat de truck bestand is tegen alles wat de truck op zijn pad kan tegenkomen, om kleine ongelukken en daaruit resulterende dure reparaties te voorkomen.

De robuuste bumper die de radiator en motor beschermt, bestaat uit drie aparte, afzonderlijk te vervangen gedeelten. De truck kan worden uitgerust met een stalen grille ter bescherming van de koplampen. De buitenspiegels zijn gemonteerd op robuuste stalen beugels. De lenzen van de koplampen en de achteruitkijkspiegels kunnen afzonderlijk worden vervangen.

Samen met een nieuw ontworpen grille, een nieuw embleem en een opvallende kleur die op de bouwmachines van Volvo is afgestemd, beschikt de Volvo FMX over een cabine-exterieur dat niet alleen ijzersterk is, maar er ook nog eens goed uitziet.