Cabine-interieurs Volvo FH16

Volvo FH16

De kampioen zwaargewicht voor langeafstandstransporten.

Max. treingewicht:
18 tot 120 ton. Tot 200 ton voor speciale langeafstandstoepassingen.

Motor:
D16G: 540, 600, 700, 750 pk

Cabines:
Slaapcabine, Globetrotter, Globetrotter XL

Effectief werken. Comfortabel leven

U kunt kiezen uit een groot aantal verschillende cabinepakketten:

  • Rijcomfort - Functies als elektronische klimaatregeling en het zeer uitgebreide instrumentenpaneel verhogen het comfort en de veiligheid van de werkplek.
  • Persoonlijke veiligheid - Verhoogt de veiligheid van de chauffeur tijdens het rijden en bij ruststops.
  • Zichtbaarheid - Een regensensor voor de ruitenwisserbladen en statische bochtverlichting zorgen voor een beter zicht in de regen en in het donker.
  • Actieve veiligheid - Brengen het risico van verkeersongevallen terug tot een minimum. Bevat verschillende ondersteuningssystemen voor de chauffeur, zoals Lane Changing Support en Adaptive Cruise Control.
  • Slapen en rusten - Bevat voorzieningen als een bed met verstelbare rugsteun en een draaibare relax-stoel voor het verhogen van het comfort van de cabineomgeving.
  • Volvo-audiosysteem - Verschillende audiopakketten met geavanceerde voorzieningen als een iPod-interface, Bluetooth-handsfree en een 400 W-versterker.

Alle mogelijke cabinepakketten kunnen worden geleverd met diverse uitrustingsniveaus - vinyl, textiel, velours en leder - en bieden een uitzonderlijk groot comfort. Ze worden gecompleteerd met ergonomisch gevormde stoelen, een laag geluidsniveau, hoogwaardige klimaatregeling en toonaangevende veiligheid.
Het goed doordachte en comfortabele interieur van de cabine biedt een uitstekende werkomgeving die op simpele wijze in een slaapruimte kan worden omgetoverd.

Bovendien is het dashboard overzichtelijk ingedeeld en biedt het de chauffeur in elke situatie gemakkelijk de juiste informatie.