Welkom. Kijk gerust rond.

Bij het plannen van de interieuropstelling gaan we na wat het allerbelangrijkste is voor u als chauffeur. Dat noemen we ergonomisch uitgedacht. Door de instrumenten, versnellingen en bedieningen strategisch te plaatsen zodat u daar moeiteloos bij kunt, wordt uw werk aanzienlijk vergemakkelijkt.

De cabine van de Volvo FE heeft een ruim interieur met goed afgestemde functies, zodat u in uw truck ontspannen en prettig kunt werken.

Neem een kijkje. Het interieur is aangepast met het oog op uw comfort.
 


Gemakkelijke toegang Volvo FE

Gemakkelijk toegang tot de cabine.

Optionele tredeverlichting is beschikbaar in de vorm van een lampje in het ondergedeelte van het portier. Gemakkelijk bereikbare handgrepen en twee antisliptreden vergemakkelijken het regelmatig in- en uitstappen van het voertuig.

Lees meer over de instap van de Volvo FE


Geheel nieuwe stoelen

Geheel nieuwe stoelen.

Nieuwe, ergonomische stoelen zijn een belangrijke voorziening in het nieuwe cabine-interieur van de Volvo FE, met verbeterde verankering, geïntegreerde hoofdsteun en veiligheidsgordel. Nieuw bekledingsmateriaal draagt bij aan verhoogde vuilbestendigheid. Zowel de chauffeurs- als de bijrijderstoel kunnen naar wens worden afgesteld.

Lees meer over chauffeurscomfort


Verbeterde geluidsisolatie

Minder lawaai.

Verbeterde geluidsisolatie betekent dat u met de Volvo FE in een ontspannen omgeving kunt rijden met minimaal geluid van de motor en banden.


Opbergvakken

Heel veel ruimte voor uw spullen.

Neem een kijkje in de cabine en u vindt volop ruimte om uw spullen op te bergen. Opbergvakken in het dashboard. In de portieren. Boven uw hoofd. Tussen de stoelen. Bovendien heeft u de optie om indien gewenst meer opbergvakken toe te voegen.

Lees meer over de opbergruimte van de Volvo FE


DIN-compartimenten

DIN-compartimenten.

Boven de voorruit zijn er twee opbergvakken en vier DIN-compartimenten. De DIN-compartimenten zijn bedoeld voor items zoals een communicatieradio, extra opbergruimte en tachograaf.


Slank, ergonomisch dashboard

Slank, ergonomisch dashboard.

Het dashboard en het instrumentenpaneel maken het u gemakkelijk om alle belangrijke informatie te vinden. Snelheid, toerental, brandstof- en olieniveaus zijn allemaal meteen zichtbaar, waardoor u uw rit gemakkelijk kunt plannen.Audio-opties

Breng muziek in uw rit.

Een rit verloopt sneller met muziek. Er is een reeks audio-opties beschikbaar voor de Volvo FE, van USB-aansluitingen, cd- en mp3-spelers tot verschillende radioversies. Met geïntegreerde handsfree bediening en afstandsbediening voor uw gemak.

Bekijk de volledige specificaties voor audiopakketten


Klimaatregeling

Altijd de optimale temperatuur.

Een klimaatregeling houdt de cabinetemperatuur op het juiste niveau, met of zonder het gebruik van airconditioning.


Stuur

Stel het stuur af.

Het stuur kan worden afgesteld in de gewenste positie en heeft een diameter van 460 of 500 mm.


Cabinegroottes Volvo FE

Cabinegrootte die bij u past.

We bieden drie verschillende, ruime cabineopties voor de Volvo FE. De Dagcabine is het meest compact van de drie, terwijl de Comfortcabine kan worden uitgerust met of zonder bed. De grotere Slaapcabine wordt altijd uitgerust met een bed en biedt volop ruimte voor rusten en ontspannen.

Cabinespecificaties bekijken