De Volvo FE-cabine

De cabine van de Volvo FE.
Huiselijk comfort onderweg.

We weten dat uw lading uw voornaamste zorg is. We denken echter ook dat het belangrijk is dat u kunt profiteren van een comfortabele, ruime en veilige werkplek terwijl u op de weg zit. Daarom hebben we het interieur van de nieuwe Volvo FE-cabines aangepast aan uw wensen, met uitstekende opbergmogelijkheden en ruimte om te ontspannen. Het exterieur hebben we uiterst robuust en prachtig stijlvol gemaakt.

Bovendien maken de ergonomisch geplaatste instrumenten en bedieningen dat het rijden en bedienen van de truck als een tweede natuur aanvoelt.

U kunt kiezen uit verschillende cabines voor de Volvo FE.
  Dagcabine
  • Interieur: hoogte 1605 mm, lengte 1600 mm, breedte 2300 mm.
Comfortcabine
  • Interieur: hoogte 1605 mm, lengte 2000 mm, breedte 2300 mm.
Slaapcabine
  • Interieur: hoogte 1605 mm, lengte 2200 mm, breedte 2300 mm.
Low Entry Cab
  • Interieur: hoogte 1605 mm, lengte 2200 mm, breedte 2300 mm. 

Bekijk de volledige cabinespecificaties

Nieuw cabine-interieur Volvo FE

Interieur: De benen strekken en ontspannen.

Wanneer u in uw dagelijkse routine vaak in en uit uw voertuig moet stappen, is een handige, ergonomisch vormgegeven instap een must. Het ruime interieur herbergt moderne functies voor het ware thuisgevoel onderweg. Neem een kijkje in de cabine van de Volvo FE: gebouwd voor uw comfort.

Lees meer over het cabine-interieur


Nieuw cabine-exterieur Volvo FE

Buitenkant: Getest en beproefd voor uw veiligheid.

Zoals alle trucks in onze topreeks heeft de Volvo FE de meest stringente veiligheidstests doorlopen. Het robuuste exterieur met verschillende nieuwe functies bevat een verbeterd onderrijbeveiligingssysteem. De truck heeft een opvallend front met een opnieuw ontworpen grille en een prominent Iron Mark.

Lees meer over het cabine-exterieur


Das Niederflurfahrerhaus des Volvo FE besitzt einen niedrigen Einstieg und ist gut zugänglich

Cabine met lage instap en veel ruimte.

De Volvo FE Low Entry Cab heeft een lage instap voor eenvoudige toegang, met een deuropening tot 90 graden en een vlakke vloer. De cabine beschikt over maximaal vier stoelen met veiligheidsgordel (waaronder de chauffeur), veiligheid op topniveau en uitstekend zicht.

Lees meer over de FE Low Entry Cab.


Cabinekleuren Volvo FE

Kleuren: Verschillende tinten, dezelfde kwaliteit.

Wist u dat u uw Volvo-cabine in bijna elke kleur kunt bestellen? U bespaart tijd en geld doordat u niet naar een afzonderlijke spuiterij hoeft. In onze spuiterij kunt u kiezen uit 300 verschillende kleuren. Zoek uw favoriete cabinekleur in de online kleurenkiezer.

Lees meer over het cabinekleuren