Chauffeur Volvo FE
Zoekt u nieuwe manieren om alert te blijven?

Een chauffeur die comfortabel zit en veilig rijdt, is opgewekter en effectiever. Daarom is het werken in en rond de nieuwe Volvo FE nu gemakkelijker en doelmatiger dan ooit.

Kop koffie

Vaak laden en lossen, een constante noodzaak voor technische betrouwbaarheid en een strakke planning maken dat er in de dagelijkse routine van stedelijke of regionale distributie geen ruimte is voor concessies. Een absoluut vertrouwen in de truck, de uitrusting en de mogelijkheden zijn essentieel om uw werk veilig en comfortabel uit te voeren. In de nieuwe Volvo FE vindt u dit terug in elk detail.

Nieuw stoelontwerp

De nieuwe Volvo FE heeft een opnieuw ontworpen chauffeursstoel. Naast een hogere mate van veiligheid en een geïntegreerde nekondersteuning en veiligheidsgordel, is de zetel bekleed met duurzaam textiel en kleuren die prachtig harmoniëren met de rest van het interieur.

Ergonomisch interieurontwerp

Het interieur van de cabine drukt in alle opzichten functionaliteit en esthetisch evenwicht uit. Met volop opbergvakken die perfect binnen bereik zijn geplaatst, hoeft u zich minder te verplaatsen in de cabine en wordt het werk minder vermoeiend.

Slim instrumentenpaneel

Soortgelijke ergonomische waarden kenmerken het instrumentenpaneel. Alle instrumenten en bedieningen hebben een intuïtief ontwerp en zijn slim geplaatst om efficiënt te kunnen werken, zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid voor de chauffeur of voetgangers. En met het chauffeursgemak en de directe omgeving in het achterhoofd, is het ook goed te weten dat het instrumentenpaneel nu een AdBlue-meter en een meter voor dieseldeeltjesfilter bevat.

In deze truck voelt de laatste levering van
de dag alsof het de eerste is.

Zien en gezien worden

We beseffen ook dat het belangrijk is hoe de chauffeur en truck reageren op voetgangers en andere weggebruikers. Daarom is de nieuwe Volvo FE voorzien van krachtige led-dagrijverlichting die automatisch wordt ingeschakeld wanneer het voertuig wegrijdt.

7
Chauffeur