Het antwoord is ´ja´
Introductie van de nieuwe Volvo FE

Van regionale distributie tot lichte bouwtaken, koeltransporten, transport voor nutsbedrijven: voor al deze verschillende taken moet de nieuwe Volvo FE in de klasse van 18 tot 26 ton flexibele prestaties leveren op een geheel nieuw niveau.

Nu beschikbaar met brandstofbesparende I-Shift-versnellingsbak.
I-Shift

Denk eens na over een normale werkdag als u denkt aan een truck. Krijgt u wat u nodig heeft voor wat betreft operationele en commerciële efficiency? Als u twijfelt, misschien kan dan de nieuwe Volvo FE zorgen dat u een beslissing neemt. Dankzij een reeks verbeteringen waaronder I-Shift-versnellingsbak op alle modellen, is de truck meer dan gereed om mee te tellen.

Wereldnieuws: I-Shift op de nieuwe Volvo FE

De nieuwe Volvo FE is uitgerust met onze wereldberoemde I-Shift-versnellingsbak. Voor de chauffeur betekent dit een comfortabele, minder belastende werkdag en voor de transportondernemer een gunstiger brandstofverbruik en efficiënter transport.
Lees meer over I-Shift
Nieuw, door Volvo ontwikkeld motorprogramma.
Nieuw door Volvo ontwikkeld motorprogramma.

Flexibeler dan ooit

Ook de PTO-opties bieden een flexibele keuze. Dat is begrijpelijk als je ziet hoeveel taken ermee moet worden uitgevoerd. Een compleet nieuw motorprogramma zorgt ook dat het juiste vermogen nooit een probleem is.

Nieuw frontontwerp met led-dagrijverlichting.
Led-dagrijverlichting

Stabiel en robuust, zowel van binnen als van buiten

Een stabiel, robuust chassis betekent dat de truck op meer plaatsen dan ooit kan komen, gemakkelijker en efficiënter. We mogen niet vergeten te vertellen dat de nieuwe Volvo FE op het menselijk vlak al even indrukwekkend is. Rijeigenschappen, een nieuwe stoel en zorgvuldig ontworpen cabine maken de wagen ideaal voor comfortabele, veilige activiteiten met vaak in- en uitstappen. Deze kenmerken zorgen dat de nieuwe Volvo FE een ‘ja’ scoort op een groter aantal uitdagingen. Goed nieuws voor u, geweldig nieuws voor uw bedrijf.

2
Productoverzicht