Volvo Ocean Race Special Edition

Volvo Ocean Race Special Edition

Onderscheid u van de massa.
Om de Volvo Ocean Race 2014-2015 in de verf te zetten, heeft Volvo twee speciale edities van wereldniveau gecreëerd: de Volvo FH en FH16. Beide versies dragen trots het opvallende Volvo Ocean Race-logo en kregen een unieke look aangemeten.

De schitterend ontworpen interieurs geven chauffeurs een even comfortabele als praktische werkomgeving. Het uitmuntende uitzicht rondom wordt aangevuld met een aandrijving die prestaties verzekert waarmee deze vrachtwagens zich even goed thuis voelen in de stad als op autoweg.

Volvo Ocean Race Special Edition FH


Volvo Ocean Race Special Edition FH16
 
 

Volvo Ocean Race Special Edition

  • Volvo FH en Volvo FH16, alle cabineversies
  • Twee aanbevolen metaalkleuren: Dark Knight Pearl en Millennium Silver Metallic
  • Volvo Ocean Race Globetrotter-logo
  • Volvo Ocean Race-cabinemotief – 'The Splash'
  • Volvo Ocean Race-logo's vanbuiten en vanbinnen
  • Volvo Ocean Race-vloermatten (matten van FH16 bevatten ook de modelnaam)
Aanbevolen kleuren:
Millennium Silver Metallic Dark Knight Pearl
Millennium Silver Metallic Dark Knight Pearl


Over de Volvo Ocean Race
De Volvo Ocean Race is een van 's werelds zwaarste zeilwedstrijden, die dit jaar voor de twaalfde keer wordt georganiseerd. De race gaat op 4 oktober van start in Alicante (Spanje) en eindigt op 27 juni 2015 in Göteborg (Zweden). Er zijn havenstops voorzien in Kaapstad (Zuid-Afrika), Abu Dhabi (Verenigde Arabische Emiraten), Sanya (China), Auckland (Nieuw-Zeeland), Itajaí (Brazilië), Newport (VS), Lissabon (Portugal), Lorient (Frankrijk) en Den Haag (Nederland). De totale afstand bedraagt 38.729 zeemijl. De Volvo Ocean Race is eigendom van de Volvo-groep (waar Volvo Trucks deel van uitmaakt) en Volvo Cars.
>>> Beleef alles over de Volvo Ocean Race