Houd de lading nauwkeurig in de gaten. Op afstand.

De elektronisch geregelde luchtvering (ECS) verhoogt het rijcomfort en draagt bij aan een veilig transport van de lading.

ECS4 is de nieuwste versie en biedt nog meer mogelijkheden, met de afstandsbediening als opvallendste voorbeeld. U heeft nu alles perfect onder controle, ongeacht of u achter het stuur zit of rondom de truck loopt.


Niveaus voor laden en rijden

5 laadniveaus. 3 rijniveaus. U bepaalt.

ECS bestaat uit vier balgen per as (twee voor voorloopassen), waarmee het chassis vrijwel evenwijdig hoger kan worden gezet. U kunt eenvoudig de gewenste hoogte instellen. Er kunnen vijf verschillende laadhoogtes worden ingesteld. Handig wanneer u bij een laadvloer komt die u al kent. U kunt ook kiezen uit één vooraf ingesteld rijniveau en twee door uzelf aan te passen rijniveaus, voor een betere bodemvrijheid of een betere aerodynamica.


Gelijkmatige lastverdeling

Het chassis stabiel houden. En de lading op zijn plek.

ECS houdt het chassisniveau constant, ongeacht de verdeling van de lading. Het voorkomt kantelen naar de zijkant en zorgt ervoor dat de truck altijd in balans is. Met de afstandsbediening kunt u ook het hellen naar de zijkant handmatig compenseren.


Aslastindicator

Aslastindicator. Nauwkeurig en overzichtelijk.

Intuïtieve menu´s en displays laten u precies zien hoe de belasting over het voertuig is verdeeld. Gewichten, asbelastingen en tandemstel belastingen worden afzonderlijk vermeld, zodat u gemakkelijk kunt controleren of deze binnen de grenzen vallen. Dat geldt zowel voor de truck als voor de aanhanger. Ook de kalibratie is heel eenvoudig. U kunt zowel de truck als de aanhanger exact afstemmen voor voortdurend nauwkeurige metingen.

Work Remote

Houd de boel in balans.
Weg met die kabels. Met de multifunctionele afstandsbediening regelt u de luchtvering handmatig terwijl u ongehinderd rondom de truck loopt.

Regel uw voertuig.
Start en stop de motor en maximaal vier PTO´s. U kunt ook het motortoerental aanpassen en de instelling van het toerental opslaan zodat u dit snel weer kunt oproepen.

Schakel de verlichting in.
Beschikt de truck over werklampen, zwaailichten of specifieke lampen van de carrosseriebouwer? Gebruik de afstandsbediening om deze in of uit te schakelen.

Voeg functies van de carrosseriebouwer toe.
Afhankelijk van de opbouw kunt u diverse andere functies regelen. Alle functies zijn eenvoudig toegankelijk via de menu´s en hebben dezelfde pictogrammen als de knoppen op het dashboard.

Gebruik het als sleutel.
Toegegeven, het is een stukje groter dan een normale sleutel, maar toch. Het is erg handig om de portieren van de cabine te kunnen vergrendelen en ontgrendelen zonder de afstandsbediening weg te moeten leggen.

Geïntegreerde laadklepbediening.
U hoeft niet met twee afstandsbedieningen rond te lopen. Met de verbeterde Work Remote kunt u de laadklep eenvoudig omhoog brengen en laten zakken.