My Truck-app.
Met één keer tikken bent u bij uw Volvo FH.

U heeft uw Volvo FH altijd in de buurt. Regel het klimaat en zorg dat de truck klaar staat om weg te rijden als u aankomt.

Dit kan met de My Truck-app.Afbeelding My Truck iPhone: Parkeerklimaat Afbeelding van My Truck op iPhone: Alarm en vergrendeling

Altijd een comfortabel cabineklimaat.

U hoeft niet in de cabine te zijn om de klimaatregeling te activeren (met inbegrip van I-ParkCool). Met My Truck kunt u deze starten waar u zich maar bevindt. U kunt de klimaatregeling ook starten met een timer of op basis van een weekschema zodat uw werkplek altijd perfect op temperatuur is.

Houd het veilig.

Zorg dat de portieren zijn vergrendeld en dat het alarm correct wordt geactiveerd. Als het alarm afgaat, ontvangt u meteen een melding.

Afbeelding My Truck op iPhone: Dashboard Afbeelding van My Truck op iPhone: Trucks

Controleer het dashboard voordat u instapt.

Voer een controle vooraf uit voordat u bij de truck aankomt. Met My Truck kunt u het peil van de brandstof, AdBlue, motorolie, ruitenwisservloeistof en koelvloeistof controleren, en de status van de accu en diverse lampen.

Eén app om alles te controleren…

Maak verbinding met uw hele wagenpark met één app. U hoeft alleen maar op de knop te tikken en de instructies te volgen. Geef elke truck een unieke naam en afbeelding zodat u ze gemakkelijk kunt terugvinden in de lijst.

Afbeelding van My Truck op iPhone: Start

...of één truck met meerdere apps.

Deelt u de truck met andere chauffeurs? Wilt uw baas de app ook gebruiken? Of wilt u de app zowel op uw telefoon als uw tablet gebruiken? Geen probleem. U kunt de app gratis downloaden en een onbeperkt aantal apparaten aansluiten op één truck.


Aan de slag.

Afbeelding van My Truck op iPad: Nieuwe truck aansluiten

1. Bestel uw nieuwe Volvo FH en zorg dat My Truck is geactiveerd.

2. Download gewoon de app. Die is gratis beschikbaar voor zowel iOS als Android.

3. Tik op ”Connect new truck” (Nieuwe truck aansluiten) en volg de instructies op het scherm. Houd uw VIN (Voertuigidentificatienummer) bij de hand.

4. Herhaal stap 2 en 3 om aanvullende apparaten toe te voegen.