Het Volvo Gold-contract. We beloven een inzetbaarheid van 100%.

Beschikbaarheid is essentieel voor elke transporteur. Daarom gaat een Volvo lang mee en blijven u onderweg vervelende verrassingen bespaard.

Met het Volvo Gold-contract doen we er nog een schepje bovenop. We beloven dat uw truck altijd inzetbaar zal zijn als u deze nodig heeft.

Dit is mogelijk dankzij de nieuwe Telematica Gateway (TGW), waarmee de werkplaats op afstand toegang kan krijgen tot de truck.

TGW maakt ook de nieuwe voorziening VAS On Call mogelijk.
 
Volvo Gold-contract
  Preventief onderhoud
Reparaties
Onderhoudsplanning
Online voorzieningen
Gegarandeerde beschikbaarheid


Belofte van 100% beschikbaarheid

Onze belofte: 100% inzetbaarheid.

Geen enkele truck kost meer dan een truck die stilstaat. Met het Volvo Gold Contract beloven wij u een inzetbaarheid van wel 100%. Dit betekent dat uw truck altijd inzetbaar zal zijn als u deze nodig heeft. Lukt dat niet, bijvoorbeeld bij defecte onderdelen, dan betalen wij u een vergoeding.

Waarom Volvo die belofte durft te doen: dit is wat de ontwikkelaars erover zeggen

Online voorzieningen. Uw draadloze monteur

Online voorzieningen.
Uw monteur op afstand.

Voor sommige dingen zou u niet naar de werkplaats moeten hoeven komen. En dat hoeft nu ook niet meer. Met Online voorzieningen heeft een onderhoudstechnicus op afstand toegang tot uw truck om het weergegeven brandstofverbruik, de grootte van de brandstoftank (als u extra tanks heeft gemonteerd) en de door u gewenste maximale rijsnelheid te kalibreren. Het is zelfs mogelijk om de aslastindicatorfunctie op afstand te activeren. Het enige wat u moet doen, is even pauzeren langs de weg. Service is nog nooit zo snel geweest.

Nieuwe onderhoudsplanning

Onderhoudsplanning. Eén stap voor.

Dankzij de Telematica Gateway heeft de werkplaats toegang tot informatie zoals motorgegevens, kilometerstand, brandstofverbruik, diagnostische storingscodes, rijomstandigheden en de status van essentiële componenten (remblokken, koppeling, accu, luchtdroger, enzovoort). Dat houdt in dat we u op tijd kunnen waarschuwen, voordat u te maken krijgt met een ongeplande stop. Maar belangrijker nog, we zijn altijd perfect voorbereid wanneer u de werkplaats binnenkomt. Voor u het weet, zit u dus weer op de weg.

Knop Volvo Action Service

Hulp nodig? Druk maar op de knop.

Een ongeplande stop ver van de bewoonde wereld? Met een druk op de knop roept u de hulp in van Volvo Action Service. VAS On Call verbindt u automatisch met een operator die uw taal spreekt (de truck controleert de nationaliteit van de kaart in de digitale tachograaf). Zodra de verbinding tot stand is gekomen, wordt u zowel snel als accuraat geholpen, omdat uw chassisnummer, locatie en mogelijke diagnostische storingscodes al bekend zijn.

Bord van Volvo-werkplaats

1.100 werkplaatsen
- klaar om u te helpen, waar dan ook.

Als Volvo-klant heeft u toegang tot ons uitgebreide servicenetwerk, waar hoog opgeleid personeel klaar staat om u te helpen. Alleen al in Europa hebben we meer dan 1100 werkplaatsen verspreid over het continent. Dus ook als u ver van huis bent, bent u nooit ver van hulp.

Zoek hier naar de dichtstbijzijnde werkplaats