De nieuwe cabine van de Volvo FL

De Volvo FL-cabine. Veiligheid, stijl en rijcomfort.

De buitenkant van de nieuwe Volvo FL-cabine is gemakkelijk te herkennen. Met de indrukwekkende, zwarte frontgrille trekt de wagen zeker de aandacht terwijl de aerodynamische lijnen en het slanke exterieur de chauffeur uitstekende rijeigenschappen en manoeuvreerbaarheid bieden. Afhankelijk van uw eisen zijn er drie afmetingen beschikbaar: de dagcabine, de comfortcabine en de manschappencabine. De wagens bieden allemaal maximaal comfort en functionaliteit.

Dagcabine
 • Interieur: hoogte 1605 mm,
  lengte 1600 mm,
  breedte 2100 mm.
Comfortcabine
 • Interieur: hoogte 1605 mm,
  lengte 2000 mm,
  breedte 2100 mm.
Manschappencabine
 • Interieur: hoogte 1605 mm,
  lengte 2980 mm,
  breedte 2100 mm.
Bekijk de volledige cabinespecificaties

Interieur Volvo FL-cabine

Cabine-interieur.
De benen strekken en ontspannen.

Wanneer u in uw dagelijkse routine vaak in en uit uw voertuig moet stappen, is een handige, ergonomisch vormgegeven instap een must. Binnenin maakt een ruim en comfortabel interieur met goed afgestemde functies uw truck tot een ontspannen plek waarin het prettig werken is. Neem een kijkje in het Volvo FL-interieur, aangepast aan uw comfort.

Lees meer over het cabine-interieur


Cabine-exterieur Volvo FL

Exterieur cabine.
Getest en beproefd voor uw veiligheid.

Zoals alle trucks in onze topreeks, heeft de Volvo FL de meest stringente veiligheidstests doorlopen. Het robuuste exterieur met een verbeterd onderrijbeveiligingssysteem is verder verstevigd met 31 kilo staal. De truck heeft een opvallend front met een opnieuw ontworpen grille en een prominent Iron Mark.

Lees meer over het cabine-exterieur


X

Manschappencabine.
Ruim en klaar voor het zware werk.

Bent u op zoek naar een betrouwbare collega om u te helpen bij uw werk? De ruime, vergrote cabine voor de FL is ontworpen voor maximaal zeven personen en uitgerust met allerlei praktische details. Comfort, functionaliteit en veiligheid, ingebouwd in elk detail.


Cabinekleuren

Kleuren: Verschillende tinten, dezelfde kwaliteit.

Wist u dat u uw Volvo-cabine in bijna elke kleur kunt bestellen die u maar kunt bedenken? U bespaart tijd en geld doordat u niet naar een afzonderlijke spuiterij hoeft. In onze spuiterij kunt u kiezen uit ruim 300 vaste kleurvarianten. Mocht geen enkele daarvan aan uw wensen voldoen, dan kunnen er andere kleuren worden besteld.

Bekijk de online kleurenkiezer