Precies wat u nodig heeft.

Wij begrijpen de diverse transportuitdagingen waarmee u te maken heeft. Of het nu gaat om het distribueren van goederen naar winkels en restaurants, het uitvoeren van gemeentelijke diensten zoals brandblussen en reddingsoperaties, of het transport op een bouwlocatie, we doen ons uiterste best om u bij elke stap bij te staan.

Als we zeggen dat er bijna net zo veel configuraties voor de nieuwe Volvo FL zijn als er transporttaken bestaan, is dat nauwelijks overdreven. Daarom is de kern van ons aanbod dat wij u willen voorzien van een flexibele reeks opbouw- en chassisopties.

Met het juiste chassis kan elke transporttaak efficiënter worden uitgevoerd
 Met het juiste chassis

We staan altijd aan u zijde

Vanaf het eerste contact om te bepalen wat de optimale opbouw is voor uw eisen, tot contact opnemen met de carrosseriebouwers, het beheren van dit proces en tot slot het regelen van de aflevering: we zijn pas tevreden als aan uw wensen voor handel en transport is voldaan. Met Volvo kost dit traject aanzienlijk minder moeite dankzij de contacten die we hebben opgebouwd met carrosseriebouwers. We kunnen hen voorzien van gedetailleerde CAD-tekeningen waarmee ze effectiever kunnen werken en uiteindelijk een hoogwaardige, unieke maatoplossing kunnen leveren: uw nieuwe truck.

Met perfecte mogelijkheden voor carrosseriebouw en flexibiliteit is deze truck klaar om te presteren.

De gevestigde contacten met carrosseriebouwers geven ons de mogelijkheid een chassis te ontwerpen en te bouwen dat exact aan uw specificaties voldoet.
Robuust en flexibel

Geschikt voor elk type carrosserie  

Vanuit technisch oogpunt zijn er allerlei redenen waarom Volvo Trucks en de nieuwe Volvo FL deze hoge niveaus van flexibiliteit kunnen bereiken. Robuust en stevig: het ’vierkante’ chassis en de vlakke kenmerken vereenvoudigen de carrosseriebouw. Dankzij de uitgebreide Volvo FL-reeks, met de D5K die beschikbaar is van 10 tot 16 ton en de nieuwe 4×4, is het nu makkelijker dan ooit om een truck aan te passen aan uw behoeften.

4
Flexibiliteit