...laat de rest maar aan ons over

We beseffen dat u in de eerste plaats een bedrijf moet runnen; de truck komt op de tweede plaats. Daarom streven we ernaar om een complete reeks services te bieden, waarmee u het gemak ervaart van betrouwbare en efficiënte transportactiviteiten en waarmee u uw nieuwe Volvo FL ten volle kunt benutten.

Met Volvo Trucks heeft uw bedrijf alle dagen van het jaar toegang tot essentiële servicediensten.
24u

Uw lokale Volvo Trucks-dealer is een nieuwsgierig type. Hij wil uw bedrijf leren kennen. Hij moet begrijpen wat u levert of ophaalt, wanneer u dat doet en waardoor u succesvol bent. Er is een goede reden voor deze nieuwsgierigheid: uw commerciële succes.

Uw truck is onze zaak

Ga een partnerschap met ons aan en u krijgt toegang tot essentiële services en een dealernetwerk dat erop is gericht uw bedrijf te ondersteunen. Wij zorgen voor uw truck zodat u dat niet hoeft te doen. Daardoor levert het gebruik minder stress en meer winst op. Het komt erop neer dat u zorgeloos met uw Volvo FL kunt rijden. 

Als u weet dat er een ervaren en toegewijde transportpartner achter u staat, haalt dat de stress uit het bezit van de truck.

De kracht achter het aanbod

Maar hoe kunnen we dit waarmaken? Uitgaande van uw commerciële en operationele vereisten kan een complete oplossing worden samengesteld met servicecontracten, pakketten voor zuinig rijden, chauffeurstrainingen, wagenparkbeheer, financiële overeenkomsten en verzekeringsovereenkomsten. Alles wat u nodig heeft om de prestatieniveaus te halen die uw bedrijf verlangt van uw truck.

1
Partnerschap