De nieuwe Volvo FL.
Klein is het nieuwe groot.

Compact, gemakkelijk te manoeuvreren en nu beschikbaar voor meer toepassingen dan ooit, dankzij de uitbreiding met 4-cilinder motor en de optie van vierwielaandrijving. Wanneer u op zoek bent naar een truck die net zo comfortabel is in het drukke stadsverkeer als op onverharde wegen, is er eigenlijk geen betere truck dan de nieuwe Volvo FL.


De nieuwe Volvo FLWat maakt de nieuwe Volvo FL tot de ideale transportoplossing voor zelfstandige chauffeurs of kleine bedrijven? Wat dacht u van de eerste indruk? U ziet dat de wagen een compleet nieuw front heeft, gebaseerd op de Volvo-ontwerptraditie: de truck ziet er geweldig uit en deze klassieke hoogwaardige Volvo-look straalt gunstig af op u en uw bedrijf.

Kies jouw ideale gewicht

Dankzij het uigebreide configuratie-bereik is het nu nog makkelijker geworden om een Volvo FL te vinden die afgestemd is op jouw gewicht-, laadvermogen- en prestatie- noden. Kies voor een D5K 4-cilinder motor, en je krijgt een truck dat 200 tot 500 kg lichter is dan een vergelijkbaar 6-cilinder voertuig. De truck is nu zelfs beschikbaar voor beperkte 10-ton treingewichten.

Nieuw ontworpen zetel verhoogt de veiligheid.
Chauffeursstoel Volvo FL

Uw veilige zone

Het interieur van de nieuwe Volvo FL is een van de veiligste plekken in de truckbranche. Naast de alom geprezen veiligheidscabine van Volvo zorgt een nieuwe stoelprogramma dat chauffeurs veiliger dan ooit zitten. Mede dankzij de uitstekende en ergonomische cabine en het slimme interieurontwerp kunt u nu het genot ervaren van een prettige en efficiënte werkdag.

Nieuw frontontwerp met led-dagrijverlichting.
Led-dagrijverlichting

Efficiency in beweging

Naast het nieuwe motorprogramma kan de nieuwe Volvo FL worden besteld met een handgeschakelde versnellingsbak, een automatische I-Sync of een automatische versnellingsbak. En uiteraard voldoet de truck aan alle wettelijke eisen voor Euro 6 zonder dat het brandstofverbruik oploopt of de onderhoudsintervallen korter worden. Stedelijke distributie, vuilnis ophalen of welke andere veeleisende taak dan ook kan nu gemakkelijker dan ooit worden verricht in de nieuwe Volvo FL, de kleine truck met grote ambities.

2
Productoverzicht