Een heerlijke plek om uw werkdag door te brengen.

Nieuw, modern en ergonomisch dashboard

Nieuw, modern en ergonomisch dashboard.

Het nieuwe, licht gebogen dashboard oogt niet alleen aantrekkelijk. Het is ontworpen voor een ergonomische en comfortabele rijpositie met alle knoppen, instrumenten en opbergvakken binnen handbereik.

Kleur Volvo FMX-dashboard

Kleur Raven.

Raven is de kleur van het dashboard. De kleur is speciaal ontwikkeld voor de bouw, omdat die minder gevoelig is voor vuil.

Stoel Volvo FMX

Een uitstekende positie.

Elke chauffeur weet hoe waardevol een goede zetel is. De zetel in de nieuwe Volvo FMX kan 20 cm naar voren/achteren en 10 cm verticaal worden versteld. En de zetel is voorzien van een nieuw zitkussen dat comfortabeler is dan ooit.

Stuur Volvo FMX

Alles onder de duim.

Er zijn knoppen voor cruisecontrol, audio, telefoon en informatiedisplays zodat u het stuur stevig kunt vasthouden. Met leder als optie verhoogt u het comfort nog meer.

Alles onder de duim

Gemakkelijker af te stellen voor meer knieruimte.

We hebben het afstelpedaal van het stuur ingesteld en aangepast aan de stuurkolom om meer ruimte voor uw knieën te creëren.

Elektronisch geregelde klimaateenheid Volvo FMX

Elektronisch geregelde klimaateenheid (ECC)

De elektronisch geregelde klimaateenheid (ECC) zorgt altijd voor een comfortabel cabineklimaat. U hoeft alleen de gewenste temperatuur in te stellen.

Bed Volvo FMX

Bed om te rusten en te slapen.

Neem geen genoegen met een mindere slaapkwaliteit als u de nacht doorbrengt in de cabine.
Het onderbed is 70 cm breed, voorzien van 16 pocketveren cm en leverbaar in drie verschillende hardheidsmaten.

Opbergruimte voorin Volvo FMX

Volop ruimte voor uw spullen.

De opbergruimten voorin, onder het bed (optioneel), achterin en aan de buitenkant kunnen op uw behoeften worden afgestemd en worden aangevuld door tal van handige vakken voor kleine voorwerpen.

Interieurverlichting Volvo FMX

Geavanceerde interieurverlichting.

De zuinige en krachtige lichtbronnen zorgen voor een prachtig verlichte cabine.
Alle lampjes kunnen eenvoudig in drie vooraf ingestelde standen of met de dimmer worden geregeld. Schakel tijdens het rijden in het donker over op de rode nachtverlichting.

Bedieningspaneel slaapcabine Volvo FMX

Alles te bedienen vanuit bed.

Met het bedieningspaneel in de slaapcabine regelt u de interieurverlichting, de wekker, de standkachel, het audiosysteem, de ruiten en de sloten. Zonder het bed uit te hoeven.

Audio Volvo FMX

Audio met mogelijkheden.

Waar u ook naar wilt luisteren, het audiosysteem staat paraat. Mp3, wma of iTunes m4a? Vanaf CD, USB-stick, iPod of via de aux-ingang? Het kan allemaal. U kunt zelfs naar de radio luisteren. Bekijk de volledige specificaties.

Elektronische parkeerrem

Elektronische parkeerrem.

De elektronisch geregelde parkeerrem wordt bediend via een schakelaar op het dashboard. De parkeerrem wordt automatisch ingeschakeld als u het contact uitzet en - met een beetje hulp van het EBS - automatisch losgezet zodra u wegrijdt.

Opbergbakje dashboard Volvo FMX

Ingebouwd opbergbakje op dashboard.

Het opbergbakje is ingebouwd bovenop het dashboard. Het is een handige plek om allerlei kleine spullen neer te leggen, en er is zelfs een pennenhouder.

Elektronische sleutel met afstandsbediening Volvo FMX

Elektronische sleutel met afstandsbediening.

Meer dan alleen een sleutel. Vergrendel of ontgrendel de truck op afstand. Schakel de verlichting in om veilig naar de cabine te lopen. En als u zich bedreigd voelt, drukt u op de paniekknop om de toeter te laten klinken.

Watertank Volvo FMX

Overal schoon water.

Voor drinkwater hoeft u niet ver te lopen. Het compartiment aan de buitenzijde bevat een 7-liter tank voorzien van een tapkraan.

Alcolock Volvo FMX

Plaats voor alcolock.

Alcohol hoort niet in het verkeer. Daarom is het alcolock ontwikkeld. Het alcolock wordt af fabriek in uw Volvo FMX gemonteerd en laat uw klanten duidelijk zien hoe belangrijk de verkeersveiligheid voor u is.

Elektrische droogkast Volvo FMX

Elektrische droogkast.

Een snelle manier om uw kleding, handdoeken en schoenen te drogen. Past aan het bovenbed of aan de wand van de cabine. Energiezuinig, stil en na samenvouwen eenvoudig op te bergen.Bekijk de volledige cabinespecificaties

Malin Gabre en Louise Karlsson geven een toelichting bij het nieuwe interieur