Najnovije Novosti Volvo Trucks


9/4/2014 Vozač iz Estonije, pobjednik regionalnog finala Volvo Trucks The Drivers’ Fuel Challenge za tržište Srednje i istočne Evrope, plasirao se za svjetsko finale zajedno sa vozačima iz Litvanije i iz Srbije

Proteklog petka na trkačkoj stazi Slovakia Ring, u blizini Bratislave, održano je regionalno finale takmičenja The Drivers’ Fuel Challenge 2014 za tržište Srednje i istočene Evrope. U posljednjoj rundi regionalnog finala, Estonac Aare Müil, potvrdio je svoje nenadmašne sposobnosti kao vozač sa najmanjom potrošnjom i postao šampion za tržište Srednje i istočne Evrope za 2014. godinu i dobitnik glavne nagrade: novi automobil Volvo S60. Aare Müil će uskoro, zajedno sa drugoplasiranim Jonasom Gudaskasom iz Litvanije i trećeplasiranim Miškom Đokovićem iz Srbije, učestvovati na svjetskom finalu u Švedskoj, koje će se održati već 19. septembra.


Dobro došli u Volvo Trucks

Želite li da vas obavještavamo preko e-pošte i/ili mobilnog telefona o novim publikacijama na domaćoj stranici Volvo? Molimo da upišete ime, kompaniju, e-adresu i/ili broj mobilnog telefona.

  •  
  •  
  •  
  •  

Ispunjavanjem podataka omogućavate kompaniji Volvo Trucks da sprema vaše lične podatke i da ih koristi u skladu sa upitnikom.